Μάνια Παπαδημητρίου: «Υπήρξα κι εγώ θύμα εργασιακής κακοποίησης»
Showbiz

Μάνια Παπαδημητρίου: «Υπήρξα κι εγώ θύμα εργασιακής κακοποίησης»

Η Μάνια Παπαδημητρίου, μια ερμηνεύτρια με μεγάλη πορεία στον θεατρικό χώρο, σχολιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα το επάγγελμα του ηθοποιού, επικεντρώνεται στις ανισότητες που υπάρχουν μεταξύ νέων και παλιότερων ηθοποιών.

«Δεν υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις εργασίας και, άρα, η προσφορά και η ζήτηση καθορίζουν τις τιμές, με αποτέλεσμα να εκμεταλλεύονται τους αδύναμους και χρυσοπληρώνουν τους δυνατούς, ενώ θα έπρεπε να υπάρξει ένας εξορθολογισμός σε αυτό ακριβώς το πεδίο. Οι ανισότητες είναι τερατώδεις.

Πιστεύω ότι οι υποθέσεις που είδαν τις αίθουσες των δικαστηρίων, καθώς και άλλες που ακούστηκαν, αλλά δεν έφτασαν έως εκεί, σχετίζονται ακριβώς με το ζήτημα αυτής της τερατώδους ανισότητας, που έδωσε λανθασμένα σε κάποιους την εντύπωση ότι είναι κάτι σαν θεοί, που μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν και όπως το θέλουν.



Υπήρξα κι εγώ θύμα κακοποίησης εργασιακής κάποτε. Αλλά προτίμησα να αποχωρήσω τότε και το πλήρωσα και το πληρώνω με αποκλεισμούς σε κάποιους χώρους εργασίας ακόμα και σήμερα, αλλά δεν πειράζει. Αναλαμβάνω το κόστος των λόγων και των πράξεων μου. Ήξερα τι έκανα όταν το έκανα.

Και σας διαβεβαιώ ότι άντεξα περισσότερο από όσο πίστευαν ότι θα αντέξω και αυτό γιατί βρέθηκαν άνθρωποι σημαντικοί που με στήριξαν. Τώρα πια έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και ακόμη είμαστε εδώ. Αυτό ίσως σημαίνει κάτι λέει», εξομολογείται η ίδια στο Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved