Κονιτόπουλος: «Η τραπ μουσική είναι μακριά από εμένα»
Showbiz

Κονιτόπουλος: «Η τραπ μουσική είναι μακριά από εμένα»

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο «Βασιλιάς του νησιώτικου τραγουδιού», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, έχει μία πορεία σχεδόν 60 χρόνων στο νησιώτικο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόρη του, στην τραπ μουσική αλλά και στην σύζυγό του.

Σχετικά με την διαφορά ηλικίας που έχετε με την σύζυγο σας, έχετε κάποιο μυστικό για την κοινή πορεία;

Το μυστικό είναι η αγάπη και ο σεβασμός. Πρέπει αν είσαι συνειδητοποιημένος και να πεις θα κάνω αυτό αλλά να ξέρεις εκείνη τη στιγμή ότι αυτό δεν θα είναι μόνο σήμερα, θα είναι και μετά από 20 χρόνια. Όταν συνειδητοποιήσει αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά.

Στην κόρη σας αρέσει το τραγούδι;

Η κόρη μου δείχνει πιο πολύ για την ώρα να της αρέσει ο χορός. Της αρέσουν και τα τραγούδια αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο την πιάνουν οι ντροπές και δεν μου τραγουδάει. Η μητέρα της μου λέει πως όταν δεν είσαι εδώ τραγουδάει και έτσι την γράφει κρυφά για να την ακούσω κι εγώ.

Είχατε μιλήσει κάποια στιγμή και για αντίγραφα των σπουδαίων τραγουδιστών. Σήμερα αυτό έχει γιγαντωθεί με τα show ταλέντων;

Όταν είσαι νέος καλλιτέχνης σίγουρα δεν έχει βρει τον δρόμο σου οπότε ακουμπάς σε κάποιο ίνδαλμα σου, σε κάποιον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια δηλαδή που αγαπάς πολύ. Είναι φυσιολογικό, εγώ ως πιτσιρικάς αγαπούσα τα λαϊκά και άμα με άκουγες νόμιζες πως ακούς τον Σταμάτη Κόκοτα που έφυγε και πρόσφατα από τη ζωή. Δεν είχα βρει κι εγώ τον δρόμο μου. Κάπως έτσι γίνεται και με τα νέα παιδιά, το θέμα είναι να βρουν την προσωπικότητα τους. Πρέπει αν βρουν τον δικό τους δρόμο, να φτιάξουν ταυτότητα. Στα μπουζούκια σήμερα δεν ξέρεις ποιος παίζει εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Κάποτε όμως ήξερες. Σήμερα υπάρχει αντιγραφή αλλά πρέπει ο καλλιτέχνης να βρει τον δικό του δρόμο.

Αυτή η μόδα της τραπ μουσικής πώς σας φάνηκε;

Δεν την ξέρω αλλά άκουσα όμως ότι είχαν γίνει κάποια επεισόδια. Μάλλον είναι μακριά από εμένα και από τη μουσική μου αλλά για να παράγει βία είναι κάπως περίεργο. Δεν ξέρω τι να πω.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved