Media

Chart Show: Υποκλίθηκε το twitter στον Βαγγέλη Κονιτόπουλο! «Τύφλα να 'χουν τα νιάτα που σέρνονται»

Gossip-tv Team

Chart Show: Αποθεώθηκε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος στο twitter.

Οι μοναδικές του ερμηνείες, η απίθανη σκηνική του παρουσία με ζωντάνια που σπάνια συναντάς αλλά και η πίστη του στην παραδοσιακή μουσική έκανε τους twitter-αδες να υποκλιθούν!

Η Δέσποινα Βανδή τον απόλαυσε αφού δε σταμάτησε λεπτό να σιγοτραγουδά την ώρα που εκείνος έδινε «ρέστα» ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες στο πλατό.

«Κοιτα ζωντάνια ο Κονιτόπουλος! Τυφλά να χουν τα νιάτα που σέρνονται», «Βαγγελη Κονιτοπουλε γερασες αλλα στην ψυχη εισαι ΝΙΑΤΟ!!! Μπραβοοοο!!!!», «Αγαπώ θείο Κονιτόπουλο», «Κε Κονιτόπουλε τι πινετε κ δε μας δίνετε; Να στε καλά μπράβο μας φτιάξατε την διάθεση Καταπληκτική εμφάνιση τι ενέργεια», είναι μερικά από τα σχόλια.

Δες τα στη gallery

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος γεννήθηκε στον Κινίδαρο της Νάξου. Πατέρας του είναι ο βιολάτορας Μιχάλης Κονιτόπουλος και μητέρα του η Μαρία Φυρογένη απ’ την Κεραμωτή.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος παντρεύτηκε τρεις φορές. Πρώτη του σύζυγος ήταν η Κατερίνα Κουνάδη απ’ τον Κινίδαρο της Νάξου Δεύτερή του σύζυγος υπήρξε η Ελληνοαμερικανίδα Ιωάννα Χαμηλοθώρη με την οποίαν απέκτησαν δύο γιους. Τρίτη του σύζυγος είναι η Σπυριδούλα Γιαννάκη με την οποία έχουν περί τα 30 χρόνια διαφορά ηλικίας και παντρεύτηκαν το 2011 στην Κύθνο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved