Ο Πάνος Μουζουράκης μάς συστήνει τα αδέρφια του και η ομοιότητα μεταξύ τους μιλά από μόνη της
Showbiz

Ο Πάνος Μουζουράκης μάς συστήνει τα αδέρφια του και η ομοιότητα μεταξύ τους μιλά από μόνη της

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας αγαπητός καλλιτέχνης που ξεχώρισε από την αρχή της καριέρας του λόγω του ταλέντου του αλλά και της «ιδιαίτερης» προσωπικότητας του.

Τον ίδιο τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Mega, «Singles» και από εκείνη την στιγμή φάνηκε πως η καριέρα του θα είναι λαμπρή.

Ωστόσο ήξερες πως ο Πάνος Μουζουράκης έχει δύο αδέρφια, που του μοιάζουν αρκετά;

Ο τραγουδιστής αρκετές φορές έχει αποκαλύψει την αδυναμία που έχει για τα δύο αδέρφια του, που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

«Για κάποιους οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις εσύ. Εν μέρει ισχύει κιόλας. Από την άλλη, εγώ μεγάλωσα σε μία οικογένεια -είμαστε τρία αδέλφια- όπου πήρα τεράστια αγάπη από τους δικούς μου. Έφαγα τρελή στήριξη σε όλα. Ο πρώτος ορισμός της φιλίας είναι τα αδέλφια μου.

Όλοι οι άνθρωποι χωρίζουμε σε κατηγορίες τους ανθρώπους, για τους οποίους θα τρώγαμε τη σφαίρα. Ο πρώτος άνθρωπος που θα πάω, αν χρειαστώ κάτι, θα είναι ο αδελφός μου», είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Ο τραγουδιστής είχε κάνει στο παρελθόν μια ιδιαίτερη ανάρτηση για να μοιραστεί στιγμιότυπα από την κοινή συναυλία του με τον Κωστή Μαραβέγια και τη Μαρία Ρίζου. Ο Πάνος Μουζουράκης συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα αδέρφια του και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εκπληκτική.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved