Οικονομάκου: Οι συμβουλές στην εγκυμονούσα Συνατσάκη: «Η Μαίρη περιμένει πώς και πώς»
Showbiz

Οικονομάκου: Οι συμβουλές στην εγκυμονούσα Συνατσάκη: «Η Μαίρη περιμένει πώς και πώς»

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη και περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του μωρού της.

Στο πλευρό της έχει εκτός φυσικά από την οικογένειά της και τις καλές της φίλες, με τις οποίες συζητά τα πάντα για την εγκυμοσύνη της ενώ μοιράζεται τυχόν άγχη και προβληματισμούς.

Μια από αυτές και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μιλώντας στις κάμερες, αποκάλυψε πως δίνει τις συμβουλές της στη Μαίρη Συνατσάκη, μιας και μετά από δυο εγκυμοσύνες, έχει αποκτήσει εμπειρία τόσο για τον τοκετό όσο και για την περίοδο μετά που το μωράκι θα είναι στο σπίτι.

«Η εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη είναι πολύ καλή, είναι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς. Τις δίνω συμβουλές, τις λέω την γνώμη μου από την δική μου προσωπική εμπειρία μετά από δύο εγκυμοσύνες. Ότι πιστεύω ότι θα της φανεί ωφέλιμο το λέω», είπε χαρακτηριστικά

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Δεν έχω αγχωθεί με το θέμα του βάρους. Δεν θέλω να ζυγίζομαι. Ήθελα να φουσκώσει η κοιλιά μου, να δω αυτή την αλλαγή. Δεν εστιάζω σε αυτό», έχει δηλώσει η μέλλουσα μητέρα, που έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού πριν από τη γέννα.

«Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Γνωριζόμασταν και από πιο πριν και τον είδα σε βασικές αλλαγές του. Νιώθω πολύ ωραία», είπε πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Γονείς στο… παρά πέντε!

Συνατσάκη: Με τζιν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η βόλτα στην παραλία και η σοκολατόπιτα

Μαίρη Συνατσάκη: Ο υπέρηχος του μωρού της, η συγκίνηση και το γούρι της (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved