Συνατσάκη: Με τζιν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η βόλτα στην παραλία και η σοκολατόπιτα
Showbiz

Συνατσάκη: Με τζιν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της - Η βόλτα στην παραλία και η σοκολατόπιτα

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη και η Κυριακή ήταν αφιερωμένη σε βόλτες, γλυκά και ωραίες στιγμές.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιγράφοντας μας τις όμορφες στιγμές που πέρασε τόσο με τον σύντροφό της, όσο και με την κολλητή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Όπως θα δεις και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, η κοιλίτσα της Μαίρης έχει μεγαλώσει πολύ όμως επιμένει να φορά το αγαπημένο της τζιν παντελόνι, το οποίο και είχε συνδυάσει με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι φλατ μαύρα μποτάκια.

Απόλαυσε τη βόλτα της στην παραλία, έφαγε το γλυκό της και σίγουρα γέλασε πολύ!

Δες τις φωτό στη gallery

«Ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά “έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας οπότε εγώ θα είμαι πιο χαλαρός”. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα είμαι τρομερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω. Δεν έχουμε κάνει τίποτα για το δωμάτιο του μωρού. Το πάμε πολύ διακριτικά και εγώ δεν ήθελα να το πω πολύ σύντομα, δεν αγόρασα τα πρώτα πραγματάκια μέχρι να κλείσω τον έκτο μήνα», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Όσο για το αν κάνει σχέδια γάμου και βάφτισης του μωρού με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, είχε πει: «Τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος – βάπτιση) δεν ξέρω πώς και αν θα τις πραγματοποιήσουμε. Με πέτυχε και η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα, από τη μια είχαμε τον πόλεμο που τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει…Με επηρεάζουν αυτά τα κοινωνικά θέματα πάρα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι θέλω να μεγαλώνουμε όσο μπορούμε πιο ανεξάρτητα άτομα και παιδιά που θα πηγαίνει καλύτερα ο κόσμος».

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Συνατσάκη: Ο υπέρηχος του μωρού της, η συγκίνηση και το γούρι της (video)

Η Μαίρη Συνατσάκη βρήκε τον τρόπο! 'Ετσι τακτοποίησε τα χειμωνιάτικα στην ντουλάπα της

Μαίρη Συνατσάκη: Η κοιλίτσα της φουσκώνει και φόρεσε το πιο άνετο pregnancy φόρεμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved