Η Μαίρη Συνατσάκη βρήκε τον τρόπο! 'Ετσι τακτοποίησε τα χειμωνιάτικα στην ντουλάπα της
Showbiz

Η Μαίρη Συνατσάκη βρήκε τον τρόπο! 'Ετσι τακτοποίησε τα χειμωνιάτικα στην ντουλάπα της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη μιας και σε λιγότερο από τρεις μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της μωράκι.

Η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει με λαχτάρα τον ερχομό του μωρού της και φυσικά ετοιμάζει τόσο το παιδικό δωμάτιο όσο και το υπόλοιπο σπίτι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια!

Ανάμεσα σε αυτά όμως και στις πρακτικές συμβουλές που η Μαίρη μας έχει συνηθίσει πέσαμε πάνω σε ένα τέλειο story και ιδανικό για αυτή την εποχή που όλοι μας κάνουμε την κλασσική εκκαθάριση.

Κοινώς μαζεύουμε τα καλοκαιρινά και τακτοποιούμε τα χειμωνιάτικα!

Δες πώς το κάνει η Μαίρη σε χρόνο ελάχιστο και πολύ πρακτικό αρκεί να έχεις κουτιά αποθήκευσης και… όρεξη!

«Ο Ίαν μου έχει πει χαρακτηριστικά “έχεις άγχος εσύ και για τους δυο μας οπότε εγώ θα είμαι πιο χαλαρός”. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα είμαι τρομερά ατελής και θα χρειάζομαι βοήθεια και να μη φοβάμαι να τη ζητήσω. Δεν έχουμε κάνει τίποτα για το δωμάτιο του μωρού. Το πάμε πολύ διακριτικά και εγώ δεν ήθελα να το πω πολύ σύντομα, δεν αγόρασα τα πρώτα πραγματάκια μέχρι να κλείσω τον έκτο μήνα», είχε πει πρόσφατα η ίδια.

Όσο για το αν κάνει σχέδια γάμου και βάφτισης του μωρού με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή, η ίδια αποκάλυψε: «Τις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος – βάπτιση) δεν ξέρω πώς και αν θα τις πραγματοποιήσουμε. Με πέτυχε και η εγκυμοσύνη σε πολύ βαρύ κλίμα, από τη μια είχαμε τον πόλεμο που τα πράγματα δεν έχουν σταματήσει…
Με επηρεάζουν αυτά τα κοινωνικά θέματα πάρα πολύ αλλά σκέφτομαι ότι θέλω να μεγαλώνουμε όσο μπορούμε πιο ανεξάρτητα άτομα και παιδιά που θα πηγαίνει καλύτερα ο κόσμος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved