Φαρμάκη: Βρίσκεται στο πλευρό της αδερφής της - Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο και το τρυφερό μήνυμα
Showbiz

Φαρμάκη: Βρίσκεται στο πλευρό της αδερφής της - Η φωτό μέσα από το νοσοκομείο και το τρυφερό μήνυμα

Η Όλγα Φαρμάκη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως βρίσκεται στο πλευρό της αδερφής της μετά την ανακοίνωση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Γωγώ Φαρμάκη αποκάλυψε μέσω Instagram ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες και υπεβλήθη μάλιστα και σε χειρουργική επέμβαση!

Η ανάρτησή της μας μετέφερε ένα κύμα αισιοδοξίας και δύναμης, μιας και η ίδια ήθελε να υπενθυμίσει το πόσο πολύ σημαντικό είναι να επισκεπτόμαστε τους ειδικούς. Η Γωγώ Φαρμάκη πριν μερικούς μήνες διαγνώστηκε με το σύνδρομο Wolf Parkinson White και δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο και συνόδευσε με μερικές φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Η Όλγα Φαρμάκη, αδερφή της Γωγώς, όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της, η Όλγα κανε μια τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια δίπλα στην αδελφή της και έγραψε: «Σ’ αγαπώ πολύ».

Τι είναι Το σύνδρομο Wolff – Parkinson – White

Το σύνδρομο Wolff – Parkinson – White (WPWS) είναι διαταραχή που οφείλεται σε συγκεκριμένο τύπο προβλήματος με το ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς που οδηγεί σε συμπτώματα. Περίπου το 40% των ατόμων με ηλεκτρικό πρόβλημα δεν εμφανίζουν ποτέ συμπτώματα. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν ασυνήθιστα γρήγορο καρδιακό παλμό, αίσθημα παλμών, δύσπνοια, ζάλη ή συγκοπή. Σπανιότερα μπορεί να εμφανιστεί καρδιακή ανακοπή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved