Νικόλας Μπράβος: «Για μένα, η ομορφιά δεν έχει να κάνει απλώς με ένα καλοσχηματισμένο πρόσωπο»
Showbiz

Νικόλας Μπράβος: «Για μένα, η ομορφιά δεν έχει να κάνει απλώς με ένα καλοσχηματισμένο πρόσωπο»

Αν και ο Νικόλας Μπράβος μπήκε από μικρός στα καλλιτεχνικά βάσανα, στα 31 του αισθάνεται πως έχει ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσει.

Φέτος κάνει κυριολεκτικά αγώνα δρόμου. Είναι ο Ζορό στην παιδική παράσταση «Ζορζ - Η Μάσκα του Ζορό» στο Θέατρο Ζίνα, ο Τζο Α' στο «Cock» του Μάικ Μπάρτλετ στο Θέατρο Broadway και ο Σπόρος στο σίριαλ «Φλόγα και Άνεμος» της EPT 1.

Είναι, επίσης, ο Αλέξης που χορεύει ζεϊμπέκικο στην ταινία «Μινόρ: της Λαμίας» του Κωνσταντίνου Κουτσολιώτη, που θα βγει στις αίθουσες μέσα στον χειμώνα Από τον Φεβρουάριο θα συμμετέχει στη παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου, στο Από Μηχανής Θέατρο.

Ο Νικόλας Μπράβος είναι ωραίος, αλλά δεν δείχνει εξαρτημένος από τη σέξι εικόνα του. Άραγε η ομορφιά ανοίγει πόρτες στον χώρο του ή υπάρχει προκατάληψη;

«Υποθέτω ότι ανοίγει, αλλά και κλείνει πόρτες, όπως συμβαίνει με καθετί στη ζωή που μπορεί να εκληφθεί είτε ως πλεονέκτημα είτε ως μειονέκτημα, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται και τις δεδομένες συνθήκες. Για μένα, η ομορφιά δεν έχει να κάνει απλώς με ένα καλοσχηματισμένο πρόσωπο, αλλά με όλο αυτό που φέρει ένας άνθρωπος, την προσωπικότητά του, το ποιόν του. Είναι η λάμψη του καθενός, το φως που εκπέμπει», λέει στο Gala.

Όσο για το αν έχει δεχτεί ποτέ ακατάλληλα μηνύματα στα social media. «Υποθέτω πως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δεχτεί κάποια στιγμή ακατάλληλα μηνύματα, δεν αποτελώ εξαίρεση», λέει

Ο Νικόλας Μπράβος δεν είναι και πολύ ενεργός στα social media. Πώς και ξέφυγε από τη μανία του Instagram;

«Δεν ξέρω, ίσως έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσα. Χωρίς κινητό, σαν αγριμάκι μες στη φύση και με έναν τρόπο ζωής που είναι μάλλον κάπως πεζός. Καταλαβαίνω ότι είναι η μόδα της εποχής, αλλά εμένα μου φαίνεται κάπως ξένο αυτό. Κάποιες φορές επιβάλλεται για επαγγελματικούς λόγους να ανεβάσω ένα story και τρώω όλη μου τη μέρα γι’ αυτό», λέει και συνεχίζει:

«Αν γινόταν, δεν θα είχα καν λογαριασμό. Ωστόσο προσπαθώ κάπως να συγχρονιστώ. Σε κάθε περίπτωση, επιθυμώ αυτού του είδους η προβολή να επικεντρώνεται στην επαγγελματική και όχι στην προσωπική μου ζωή», λέει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved