Δημήτρης Καμπόλης: «Με στοιχειώνει που δεν πρόλαβα να πω αντίο στους γονείς μου»
Showbiz

Δημήτρης Καμπόλης: «Με στοιχειώνει που δεν πρόλαβα να πω αντίο στους γονείς μου»

Ο Δημήτρης Καμπόλης μπαίνει στα σπίτια μας εδώ και πολλά χρόνια και καταφέρνει με το υποκριτικό του ταλέντο να αποτυπώνεται στη μνήμη μας.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στη σειρά του Open, «Έρωτας φυγάς». Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός μίλησε για το #metto και την απώλεια που τον έχει «στοιχειώσει»

Έχεις φτάσει ποτέ στα όριά σου, να μην έχεις χρήματα να ζήσεις;

«Έχω φτάσει ναι. Υπήρχε περίοδο που είχα μια κονσέρβα τόνου να φάω μέχρι να βρω χρήματα να ψωνίσω. Γιατί με καθυστερούσαν να με πληρώσουν με αποτέλεσμα να φτάσω στο σημείο αυτό».

Κίνημα me too. Εσύ έχεις δεχτεί περίεργες συμπεριφορές από πρόσωπα τον χώρου;

«Κοίταξε... το θέμα των παρενοχλήσεων υπήρχε πάντοτε και σε πολλά επαγγέλματα απλά δεν είχε τολμήσει κανείς να βγει μπροστά και να μιλήσει. Χαίρομαι που επιτέλους έγινε αυτό και με το κίνημα me too οι φωνές έγιναν γροθιές για πολλούς».
Έχεις δεχτεί κάποιο είδος παρενόχλησης; Είτε σεξουαλικής φύσεως είτε λεκτικής βίας;
«Έχω δεχτεί αρκετές φορές φλερτ μπορώ να σου πω από άτομα του χώρου και επειδή δεν ανταποκρίθηκα τον ρόλο τον πήρε κάποιος άλλος. Λεκτική βία δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ αλλά έχει τύχει να πάω να δω μια πρόβα συναδέλφων και ο σκηνοθέτης να τους μιλάει απαράδεχτα βρίζοντας τους ακόμα και τους γονείς τους. Στο τσακ είχα κρατηθεί να μην κάνω φασαρία με αποτέλεσμα να σηκωθώ να φύγω».

Έχασες και τους δύο γονείς σου με περίεργο τρόπο, είναι κάτι που σε στοιχειώνει αυτό;

«Το ότι δεν πρόλαβα να του αποχαιρετήσω να τους πω αντίο».

Μετά από αυτές τις δύσκολες στιγμές από που άντλησες δύναμη για να προχωρήσεις;

«Οταν συμβαίνει κάτι άσχημο στην ζωή μας δεν θα πρέπει να το κάτω και να αφήνουμε τους στόχους μας, το αντίθετο. Όλο αυτό πρέπει να μας πεισμώσει και να μας κάνει πιο δυνατούς και πιο πεισματάρηδες. Έτσι και αλλιώς αν πέσουμε στα πατώματα ή χαλάσουμε και εμείς την ζωή μας δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα ούτε ο χρόνος να γυρίσει πίσω, επομένως σφίγγουμε την γροθιά μας και πάμε μπροστά», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved