Μπέσσυ Αργυράκη: Η 7χρονη σχέση με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και η αφόρητη ζήλεια της που τους χώρισε
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Η 7χρονη σχέση με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς και η αφόρητη ζήλεια της που τους χώρισε

Η Μπέσσυ Αργυράκη παραδέχεται σε συνέντευξή της πως υπήρξε πολύ ζηλιάρα στις σχέσεις της και μάλιστα αυτό το συναίσθημα και ελάττωμα που είχε, της στοίχισε έναν χωρισμό μετά από επτά χρόνια έρωτα και πάθους. 

Η Μπέσσυ Αργυράκη ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για την έντονη έλλειψη που νιώθει για την αδελφή της που έφυγε από τη ζωή νωρίς αλλά και για τα ελαττώματα του χαρακτήρα της που της κόστισαν τη σχέση της με τον αξέχαστο Ρόμπερτ Ουίλιαμς...

Ποια αγκαλιά από αυτούς που έφυγαν σας λείπει περισσότερο;

Μου λείπει η αγκαλιά της αδελφής μου. Μου λείπουν οι αγκαλιές της οικογένειάς μου γενικά. Ήταν άδικο που τους έχασα και τους τρεις νέους και αυτές είναι οι αγκαλιές που θυμάμαι και πολλές φορές μόνη μου δακρύζω.

Η σχέση με τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς γιατί τελείωσε; Είχατε πει πως τον ζηλεύατε.

Τελείωσε γιατί έκανε τον κύκλο της αυτή η σχέση. Ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Όταν περάσουν τα χρόνια και δεν αποφασίσεις να παντρευτείς, αρχίζεις και το σκέφτεσαι και τελικά ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις.

Τον ζηλεύατε;

Τον ζήλευα φυσικά γιατί ήταν ένας κούκλος. Ο γυναικείος πληθυσμός τότε ήταν με τον Ρόμπερτ αλλά ευτυχώς ο ανδρικός ήταν με εμένα.

Τι μπορεί να κάνει η Μπέσσυ όταν ζηλεύει;

Έχω κάνει τα πάντα όταν ζηλεύω. Ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς έχω κάνει. Όταν με έπιανε η ζήλια ήμουν διατεθειμένη να κάνω τα πάντα για να έχω τον πλήρη έλεγχο. Γινόμουν κουραστική αλλά δεν ήθελα να μου ξεφεύγει κάτι από τον άνθρωπο που αγαπούσα. Τον θέλω όλο δικό μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved