Λιβάνης: «Σε κάθε νέο τραγούδι μου, η μαμά μου ενημερώνει πως δεν θα απαντάω στις κλήσεις»
Showbiz

Λιβάνης: «Σε κάθε νέο τραγούδι μου, η μαμά μου ενημερώνει πως δεν θα απαντάω στις κλήσεις»

Ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία ενώ αποκάλυψε τι κάνει η μητέρα του κάθε φορά που βγάζει νέο τραγούδι.

Η επιτυχία ή η αποτυχία είναι κάτι που σε αγχώνει;

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Κάθε φορά που πρόκειται να βγει ένα νέο μου τραγούδι, η μητέρα μου τηλεφωνεί σε φίλους και συγγενείς και τους ενημερώνει πως δεν θα απαντάω στις κλήσεις τους – γιατί το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς για δέκα μέρες περίπου – αφού δεν θέλω να μιλάω σε άνθρωπο. Κλείνομαι στον εαυτό μου, γίνομαι άκρως αντικοινωνικός και περιμένω να δω πώς θα πάει η νέα μου δουλειά. Πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί με ανθρώπους για αυτό τον λόγο. Το άγχος δεν με αφήνει να χαρώ όσα καλά έρχονται στη ζωή μου. Όταν όμως τραγουδάω, τραγουδάω με την ψυχή μου.

Κάτι όμως θα σου προσφέρει και ηρεμία.

Με χαλαρώνει πολύ να κάθομαι στο σπίτι και να παρακολουθώ ταινίες. Συγκεντρώνομαι τόσο πολύ σε αυτό που βλέπω που σπάνια θα πατήσω παύση για να κάνω κάτι άλλο. Ξεχνάω με αυτό τον τρόπο οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει στη ζωή μου. Η γυμναστική και τα ταξίδια με βοηθούν επίσης πολύ. Μια φορά θυμάμαι που δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, πήρα το αμάξι και έφτασα μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Έμεινα δύο μέρες μόνος μου και επέστρεψα.

Η καλή εμφάνιση βοηθάει στη δουλειά σου;

Πάντα προτεραιότητα σε έναν καλλιτέχη πρέπει να είναι η φωνή, γιατί αν ο τρόπος που ερμηνεύεις είναι αποκρουστικός, δεν θα προχωρήσεις καθόλου, ακόμη και αν είσαι ο πιο όμορφος άνθρωπος του κόσμου. Από εκεί και πέρα, η εμφάνιση παίζει και αυτή πολύ σημαντικό ρόλο. Και ξέρεις, είμαι άνθρωπος που αφήνομαι σε όλα, από μια σχέση μέχρι το φαγητό. Προσπαθώ να μαζεύομαι όμως. Και δεν θα σου πω ψέματα, δεν θα ήθελα μεγαλώνοντας να παχύνω. (Γελάει.) Αυτό που θα μπορούσα να σου πω με σιγουριά είναι ότι η εμφάνισή μου δεν μου έχει ανοίξει πόρτες. Ακόμη και πριν κυκλοφορήσουν δικά μου κομμάτια, οι άνθρωποι που με επέλεγαν να δουλεύω στα μαγαζιά τους μου έλεγαν «σηκώνεις το μαγαζί στον αέρα». Αυτό είναι το δικό μου όπλο, η επικοινωνία με τον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved