Φαίδρα Μπάρμπα: Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα μεγάλωσε και έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα!
Showbiz

Φαίδρα Μπάρμπα: Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα μεγάλωσε και έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα!

Την Φαίδρα Μπάρμπα είχαμε να την δούμε πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι πώς από ένα γλυκό κοριτσάκι που πόζαρε αγκαλιά με τη μαμά της, πλέον έχει γίνει μια πανέμορφη 20χρονη κοπέλα, που ομορφαίνει όλο και περισσότερο. 

Η Βάνα Μπάρμπα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και η αλήθεια είναι πώς όσα χρόνια και να περάσουν, θα είναι για πάντα το μικρό της κοριτσάκι.

Το 2002 η αγαπημένη και πανέμορφη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα έγινε για για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στη ζωή την μονάκριβη κόρη της, την πανέμορφη Φαίδρα, με την οποία και είναι πάρα πολύ δεμένες. Τα φλας των φωτογράφων, πολλές φορές έχουν απαθανατίσει μαμά και κόρη στο παρελθόν να ποζάρουν μαζί σε διάφορα events, ενώ αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι τα τελευταία χρόνια, σπάνια τις έχουμε δει σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Η Φαίδρα είναι πλέον είκοσι ετών και έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα με ιδιαίτερο στυλ, ενώ πριν από λίγες μέρες την απαθανατίσαμε να συμμετέχει σε βίντεο κλιπ και να πρωταγωνιστεί παρέα με τον Νίκο Μπάρκουλη. Η ίδια διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα, ενώ στα μαλλιά της έχει επιλέξει ένα κοντό καρέ, που είναι απόλυτη τάση για φέτος!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved