Βάνα Μπάρμπα: Το κομψό φόρεμα, η φιλανθρωπική εκδήλωση και οι λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

Βάνα Μπάρμπα: Το κομψό φόρεμα, η φιλανθρωπική εκδήλωση και οι λαμπερές παρουσίες!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε φιλανθρωπική εκδήλωση, η οποία και έγινε με πρωτοβουλία της Βάνας Μπάρμπα

Εκλεκτοί καλεσμένοι στήριξαν το Σωματείο “Δύναμη Ζωής & Αγάπης” και την Πρόεδρο του Βάνα Μπάρμπα στην ημέρα αγάπης για τα παιδιά της “ΕΛΕΠΑΠ”

Τη σημαντική πρωτοβουλία της Βάνας Μπάρμπα, Προέδρου του Σωματείου “Δύναμη Ζωής & Αγάπης” για την προβολή και στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ, τίμησαν με την παρουσία τους , η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ , Δρ. Ελένη Ν.Σκουτέλη, Παιδονευρολόγος, εκπρόσωποι του θεραπευτικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του Ιδρύματος, αλλά και πολλοί επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό , πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Στη Γλυφάδα συγκεντρώθηκαν από νωρίς οι εκλεκτοί καλεσμένοι, παράγοντες και σημαντικές εταιρείες, καθώς και οι γονείς των παιδιών της “ΕΛΕΠΑΠ”, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, που για 85 ολόκληρα χρόνια, έχει προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 110.000 παιδιά με αναπηρία, μέσα από τα 6 Κέντρα της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν από το βήμα η Πρόεδρος, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ δεν έλειψαν τα εικαστικά δρώμενα και τα δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Η Βάνα Μπάρμπα ξεχώρισε, για ακόμα μια φορά, με την εμφάνισή της, μιας και είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, ενώ το μακιγιάζ της το είχε διατηρήσει σε αρκετά ήπιους τόνους. Η ίδια ξεκίνησε πρώτη να μιλά για όλη αυτήν την ιδιαίτερη πρωτοβουλία, η οποία και έχει ως σκοπό την στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved