Θεοδώρα Σιάρκου: «Εγώ στη θέση του Φιλιππίδη μπορεί και να είχα επιχειρήσει να αυτοκτονήσω…»
Showbiz

Θεοδώρα Σιάρκου: «Εγώ στη θέση του Φιλιππίδη μπορεί και να είχα επιχειρήσει να αυτοκτονήσω…»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (14-12) η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ παράλληλα σχολίασε και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Με τον κ. Φιλιππίδη είχαμε μια πεντάμηνη συνεργασία, η οποία χαρακτηρίστηκε από μία πάρα πολύ καλή σχέση. Μια σχέση που ουδέποτε μου έδωσε το δικαίωμα να σκεφτώ κάτι αρνητικό για αυτόν, απεναντίας ήταν πολύ υποστηρικτικός και με μένα και με τους νεότερους συναδέλφους, πράγμα που με έκανε να τον θαυμάσω κιόλας. Βρισκόμασταν μόνο στο γύρισμα, δεν κάναμε μαζί μια καλοκαιρινή περιοδεία για να βγούμε μετά την παράσταση να φάμε και να δω πως είναι ο Πέτρος σαν άνθρωπος. Τον γνώρισα μέσα στα πλαίσια μιας επαγγελματικής σχέσης. Δεν έτυχε να γνωρίσω το άλλο πρόσωπο του Πέτρου, αυτό για το οποίο κατηγορείται αυτή τη στιγμή», λέει και συνεχίζει: «Ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό για όλους μας».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το πώς θα ένιωθε εκείνη στη θέση του, η Θεοδώρα Σιάρκου, απάντησε:

«Πώς μπορεί να νιώθει ένας άνθρωπος στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη; Εγώ στη θέση του θα ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Μπορεί και να είχα επιχειρήσει να αυτοκτονήσω, δεν ξέρω τι να σας πω. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση του».

Η ηθοποιός παράλληλα σχολίασε και το περιστατικό με τη Τζένη Διαγούπη, όταν είχε ακουστεί το όνομά της στην υπόθεση.

«Δεν νομίζω ότι η κυρία Διαγούπη έχει τη δύναμη με τα λεγόμενα της να δημιουργήσει μια τέτοια συνθήκη ούτως ώστε ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του. Δηλαδή μου φαίνεται έως και αστείο. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο, φαντάζομαι, που είναι χρόνια στον χώρο, έχει εδραιωθεί στον χώρο, έχει κάνει μια καριέρα στον χώρο. Δηλαδή με μια λέξη της Τζένης Διαγούπη έχασε αυτή η γυναίκα τη δουλειά της; Μου φαίνεται ακραίο και η Τζένη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Όσο την ξέρω σαν άνθρωπο είναι τόσο υποστηρικτική και τόσο επαναστάτρια και τόσο αγωνίστρια και αν μπορούσε να χαρίζει δουλειές στον κόσμο, θα το έκανε αφειδώς. Αλλά όχι να στερεί από τον κόσμο τη δουλειά του».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved