Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα της και τα ερωτικά βλέμματα με τον Μάστορα
Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα της και τα ερωτικά βλέμματα με τον Μάστορα

Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις περνά τις βραδιές της ακούγοντας τον Χρήστο Μάστορα να τραγουδά στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται.

Μετά την δημόσια εμφάνισή της στο Έναστρον με αφορμή την απονομή πλατινένιου δίσκου, το όμορφο μοντέλο απαθανατίστηκε ξανά σε ένα από τα πρώτα τραπέζια.

Φυσικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και «τράβηξε» πάνω της όλα τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της.

Αποκαλυπτική, σέξι και σικάτη επέλεξε μια ολόσωμη μαύρη από βελούδο φόρμα με εντυπωσιακά κοσμήματα και ανοίγματα, η οποία αναδείκνυε τέλεια την απίθανη φιγούρα της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της βραδιάς δεν έλειψα και τα τρυφερά βλέμματα που αντάλλασσε με τον Χρήστο Μάστορα, που ακόμη κανείς από τος δυο δεν έχει παραδεχτεί τη σχέση που τους συνδέει.

Πρόσφατα η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα «τσάκωσε» το νεαρό μοντέλο και όπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος της ρώτησε για την σχέση της. Τότε η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε στη δήλωση: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»

Οι δυο τους περιμένουν πώς και πώς, σύμφωνα με τη Real, να περάσουν μαζί τα πρώτα τους Χριστούγεννα, παρ' όλο που ο Χρήστος Μάστορας θα πρέπει να δώσει το παρών στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται τις γιορτινές μέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved