Χριστίνα Τσάφου: «Ο γάμος που έκανα δεν ήταν ταιριαστός»
Showbiz

Χριστίνα Τσάφου: «Ο γάμος που έκανα δεν ήταν ταιριαστός»

Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από ρόλους που έχει υποδυθεί αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και για το ξεκαθάρισμα που έγινε στο θέατρο μέσα από το #metoo.

  • Θα ήθελα να μου πείτε και για το θέατρο, πώς το βλέπετε, με το ξεκαθάρισμα που έγινε σε πρόσωπα, με τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Πιστεύω ότι καλώς έγινε ό,τι έγινε. Καλώς μίλησαν οι άνθρωποι και βρήκαν το κουράγιο κάποιοι να μιλήσουν. Και δεν ξέρω πόσοι άλλοι είναι που δεν βρίσκουν αυτό το κουράγιο να μιλήσουν και δεν τους κατηγορώ, ούτε μπορώ να τους το καταλογίσω γιατί ο καθένας έχει μέσα του μεγάλο βάρος. Είναι πολύ δύσκολο να βγεις και να μιλήσεις γιατί δεν θέλει και πολύ για να γυρίσει το πράγμα εναντίον σου. Είμαι υπέρ αυτού του πράγματος και αν αυτοί οι άνθρωποι είναι αθώοι, να αθωωθούν. Πρέπει να υπάρξει μια δικαιοσύνη τέλος πάντων, γιατί καλό είναι αυτό που έγινε, αλλά μήπως μαζί με τα ξερά καούν και τα χλωρά.

  • Οι θύτες θα μπορέσουν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στον χώρο του θεάτρου;

Είμαστε περίεργοι οι άνθρωποι και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Είναι δύσκολο πολύ, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Αν ένας κατηγορούμενος που είναι ταλαντούχος αθωωθεί μπορεί και ο κόσμος να θελήσει να τον δει ξανά.

  • Ισχύει ότι είχατε φτιάξει και μία λίστα με πρόσωπα που δεν θα συνεργαστείτε; Αυτή τη λίστα την είχατε φτιάξει πριν γίνουν οι αποκαλύψεις και ξεσπάσει το metoo;

Πολλά χρόνια πριν την είχα φτιάξει. Χρόνια τη φτιάχνω αυτή τη λίστα. Έχω βάλει πολλά πρόσωπα αλλά με δικά μου κριτήρια. Είναι προσωπικό, είναι θέμα χημείας, θέμα μίας λεπτομέρειας που μπορεί εμένα να με ενοχλεί και να μην την θέλω. Είναι κάποια πρόσωπα που εγώ δεν θέλω να συνεργαστώ μαζί τους αλλά ταυτόχρονα να είναι μια χαρά για τους υπόλοιπους . Σ' εμένα κάποιοι δεν αρέσουν, μπορεί να μη μου αρέσει και ο τρόπος που δουλεύουν. Δεν έχει να κάνει με κακοποιήσεις όλο αυτό.

  • Θα ήθελα να μου πείτε και για τον ρόλο της γιαγιάς, πώς είναι για εσάς.

Ο ρόλος της γιαγιάς είναι καλύτερος που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην ηλικία μου. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση βλέποντας αυτό το πλασματάκι να μεγαλώνει. Μόνο που με κοιτάζει και με φωνάζει γιαγιά, είναι ένα δώρο μεγάλο. Είναι άλλο συναίσθημα αυτό από τη μητρότητα.

  • Είχατε μιλήσει ανοιχτά και για τον χωρισμό. Οι γονείς σας ήταν χωρισμένοι. Όλο αυτό σας προβλημάτισε κάπως όταν ακούσατε από τον γιο σας ότι θα παντρευτεί;

Είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ο γονιός πάντα προβληματίζεται, πάντα έχει την αγωνία για το παιδί του, είτε αυτό είναι για τον γάμο, για τη δουλειά κτλ. Χωρίς να είμαι υπερπροστατευτική μάνα, πιστεύω ότι είμαι κλασική μάνα, δηλαδή ανησυχώ, γενικά όμως γιατί οδηγεί μηχανή για οτιδήποτε. Με αυτή την έννοια ναι. Από εκεί και πέρα χάρηκα. Στη ζωή υπάρχουν πάντα πολλές όψεις δεν είναι άσπρο ή μαύρο.

  • Εσείς αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, θα δίνατε μια ακόμη ευκαιρία στο γάμο σας;

Όχι, δεν θα έδινα καμία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο. Ο γάμος που έκανα δεν ήταν ταιριαστός, παρόλο που ήταν πάρα πολλά χρόνια, δεν ταιριάξαμε, είπε η Χριστίνα Τσάφου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved