Showbiz

Βασίλης Ζούλιας: Η φωτό-αποκάλυψη και το σχόλιο: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά για το παρελθόν μου»

Gossip-tv Team

Ο Βασίλης Ζούλιας, ένας από τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας της χώρας μας και όχι μόνο, ανέβασε μία φωτογραφία του από το παρελθόν, κάνοντας το instagram να... παραληρήσει. 

Και αυτό γιατί πρόκειται για φωτογραφία αποκάλυψη αφού είναι από τον έναν και μοναδικό γάμο που έκανε στη ζωή του!

Ναι, καλά διαβάσατε: Ο Βασίλης Ζούλιας είχε ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του σε έναν γάμο που όπως γνωρίζουμε σίγουρα δεν ήταν γραφτό να κρατήσει στον χρόνο.

Με το σχόλιο «Ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά για το παρελθόν μου» ο Βασίλης Ζούλιας άφησε τη φωτογραφία να μιλήσει... από μόνη της καθώς σ' αυτήν απεικονίζονται γαμπρός και νύφη την ώρα του μυστηρίου, πιθανότατα κατά το «Ησαΐα χόρευε», παρουσία του κληρικού που τέλεσε το μυστήριο.

Πάντως, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής δεν υπήρξε ποτέ φειδωλός με το παρελθόν του και σε συνεντεύξεις του συχνά αναφερόταν στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ως παιδί, μετέπειτα με τα ναρκωτικά με τα οποία έμπλεξε αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να αναδυθεί και πάλι προς το φως, χωρίς να χάσει ποτέ τον εαυτό του ουσιαστικά.

«Ήμουν δυστυχισμένο παιδί, δυστυχισμένος άνθρωπος. Είμαι μία εθισμένη προσωπικότητα, οπότε μέχρι να μπω στην ανάρρωση στα 29, ήμουν ένας άνθρωπος που μισούσε τον εαυτό του. Εγώ λέω ότι γεννήθηκα με αυτή την προδιάθεση. Μία εθισμένη προσωπικότητα γενικά αισθάνεται μία δυσκολία να αντιμετωπίσει τη ζωή, πονάει», είχε παραδεχτεί σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Βασίλης Ζούλιας.

Όσο για τον γάμο που για πρώτη φορά αποκάλυψε μέσα από τη συγκεκριμένη retro φωτογραφία του, προφανώς έγινε κάπου εκεί, στην περίοδο του σκοταδιού του που όμως έφυγε και πήρε μαζί του και αυτές τις μικρές ευτυχισμένες στιγμές. Δείτε το βίντεο παραπάνω με την πρόσφατη εμφάνιση του Βασίλη Ζούλια στο GNTM ως guest κριτή...

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved