Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Κουτσόπουλου έκανε σπάνια έξοδο, 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους
Showbiz

Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Κουτσόπουλου έκανε σπάνια έξοδο, 3 μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς πριν από περίπου τρεις μήνες και από εκείνη την στιγμή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και ο νεογέννητος γιος τους είναι το μοναδικότερο δώρο που τους έχει στείλει η ζωή. 

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εδώ και τρεις μήνες έχει δει την ζωή της να αλλάζει ριζικά, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ηθοποιός και ο γνωστός σεφ έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου μπορεί να ζουν υπέροχες κοινές στιγμές μαζί, αλλά προτιμούν, από την αρχή της σχέσης τους, να κρατούν την καθημερινότητά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και είναι ένα κομμάτι που δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα.

Από την πρώτη μέρα που κράτησαν το γιο τους στην αγκαλιά τους, δεν μπορούν να πιστέψουν την αμέριστη ευτυχία που νιώθουν και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Το ίδιο εξακολουθεί να συμβαίνει και μετά τη γέννηση του γιου της με τις αναρτήσεις της ηθοποιού να είναι ελάχιστες. Ωστόσο, χθες (18/12) το βράδυ, η Χρύσα Μιχαλοπούλου θέλησε να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς με τους φίλους της πραγματοποιώντας μια βραδινή έξοδο μετά από αρκετό καιρό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η ίδια ξεφαντώνει και το στιγμιότυπο αυτό, το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved