Κουτσόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον νεογέννητο γιο του: «Όταν έχω μια απορία, παίρνω τον Κοντιζά»
Media

Κουτσόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον νεογέννητο γιο του: «Όταν έχω μια απορία, παίρνω τον Κοντιζά»

 O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς πριν σχεδόν δύο μήνες και από εκείνη την ημέρα, η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει ριζικά και ζουν την απόλυτη ευτυχία. 

Το ζευγάρι, από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσαν το γιο τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του, μιας και ο μικρός πρίγκιππάς τους, τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν του χαλούν χατίρι.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς τον Σεπτέμβριο και ήδη ο νεογέννητος γιος τους είναι δυο μηνών. Η κάμερα της εκπομπής "Γειά σου΄" συνάντησε τον διάσημο σεφ, με τον ίδιο να μοιράζεται τα συναισθήματά του για τον ρόλο του ως πατέρας, μιας και είναι κάτι πολύ καινούργιο για εκείνον, αλλά ήδη το έχει λατρέψει.

Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε με χιούμορ όταν ρωτήθηκε για τι κάνει όταν έχει μια απορία με τον μικρό, με τον ίδιο να απαντά ότι παίρνει τηλέφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά, που για εκείνον είναι ο ειδικός!

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη κα του λέμε “βοήθα” και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ... Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved