Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη έξοδος της αγαπημένης του Κουτσόπουλου μετά τη γέννηση του γιου τους
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η πρώτη έξοδος της αγαπημένης του Κουτσόπουλου μετά τη γέννηση του γιου τους

 O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς πριν ένα μήνα και η τρυφερή μανούλα έκανε την πρώτη της έξοδο μετά τη γέννα!

Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης, που και εκείνος πριν λίγο καιρό έγινε πατέρας, είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό: «Ο Λεωνίδας δεν έγινε ακόμα μπαμπάς. Τον Σεπτέμβριο θα γίνει. Μας το ανακοίνωσε λίγες ημέρες πριν το μάθουν όλοι. Από όσο ξέρουμε είναι αγοράκι. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουν βρει όνομα. Είναι πολύ νωρίς. Εμένα αν είναι κάποιος να μου δώσει συμβουλή, αυτός είναι ο Σωτήρης που έχει το manual εδώ και πολλά χρόνια. Τον Λεωνίδα περιμέναμε; Τι να ζηλέψουμε; Αυτά είναι πολύ όμορφα πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς. Δεν έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο κουμπαριάς. Νοιάζεται πολύ για την σύντροφό του».

Το καλοκαίρι τους το πέρασαν στην Πάρο και στα τέλη Αυγούστου επέστρεψαν στην Αθήνα μιας και η ηθοποιός είχε μπει στο μήνα της και στις 15 Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όλο αυτό το διάστημα της γλυκιάς αναμονής του μικρούλη να τηρούσε σιγή ιχθύος, όμως όταν γεννήθηκε ο γιος του, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ίδιος, ανέβασε μία φωτογραφία του μέσα από το μαιευτήριο που κρατάει ένα μπαλόνι που γράφει «it's a bo» και μας ενημέρωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο ότι η γνωστή ηθοποιός σύντροφός του γέννησε. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαρακι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.

Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους».

Η δε Χρύσα Μιχαλοπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της σε instastory μετά τη γέννα. Η ηθοποιός βγήκε έξω και πήγε για να περιποιηθεί τα άκρα της, μιας και σήμερα θέλει να είναι πανέμορφη αφού έχει τα γενέθλιά της…

Δείτε την στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved