Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε μπαμπάς και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία! It' s a boy!
Showbiz

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε μπαμπάς και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία! It' s a boy!

Ο Κουτσόπουλος junior ήρθε στη ζωή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όπως βέβαια και η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι τρισευτυχισμένοι!

Ο θείος Λεωνίδας λοιπόν είναι πλέον και... μπαμπάς Λεωνίδας αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όλο αυτό το διάστημα της γλυκιάς αναμονής του μικρούλη να τηρούσε σιγή ιχθύος, όμως τώρα που γνώρισε τον γιο του και τον πήρε αγκαλιά, σαν να άλλαξαν όλα!

Όχι βέβαια πως θα γίνει πιο εξωστρεφής σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή καθώς θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο ίδιος, ανέβασε μία φωτογραφία του μέσα από το μαιευτήριο που κρατάει ένα μπαλόνι που γράφει «it's a bo» και μας ενημέρωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο ότι η γνωστή ηθοποιός σύντροφός του γέννησε. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Γνώρισα ένα καινούργιο "φιλαρακι" που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.

Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved