Όλη η σόουμπιζ… baby boom! Το φύλο των μωρών που έρχονται και οι αλλαγές στις ζωές των celebs
Gossip Specials

Όλη η σόουμπιζ… baby boom! Το φύλο των μωρών που έρχονται και οι αλλαγές στις ζωές των celebs

Νέες μανούλες θα έχουμε σύντομα στον κατά τα άλλα λαμπερό κόσμο της showbiz οι οποίες φυσικά και ανυπομονούν να κρατήσουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. 

Η Λάουρα Νάργιες, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ιωάννα Τούνη, η Σοφία Λεοντίτση, η Ιωάννα Σιαμπάνη, η Χρύσα Μιχαλοπούλου αλλά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ακόμα δεν έχει μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη της, αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες να δουν τις ζωές τους να αλλάζουν ριζικά.

Μαζί με τους συντρόφους τους κάνουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτούν όπως τούς αρμόζει τα παιδάκια τους. Όσο για την Ελένη Φουρέιρα, οι φήμες δεν έχουν ακόμα κοπάσει περί εγκυμοσύνης της, με εκείνη να σφυρίζει... αδιάφορα σε ό,τι και αν λέγεται, προτιμώντας να απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ας δούμε όμως ξεχωριστά κάθε μία από τις μέλλουσες μανούλες και τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε στις ζωές τους άμεσα...

Λάουρα Νάργιες: Ο έρωτας με τον Σαντικάι και η γλυκιά αναμονή

Στην αρχή της εγκυμοσύνης, το νεαρό ζευγάρι είχε φροντίσει να κρατήσει την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του μυστική. Για πόσο θα κρατιόταν άλλωστε μυστική μία εγκυμοσύνη; Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι δεν κρύβουν πλέον την ευτυχία τους που θα γίνουν γονείς.

Ήδη, όπως άφησαν να εννοηθεί, έχουν επισημοποιήσει τον έρωτά τους ενώ έκαναν και baby shower για το αγοράκι που περιμένουν. Η Λάουρα, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές διένυε την 33η εβδομάδα της κύησής της, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θ α έχουμε γεννητούρια!

Ιωάννα Τούνη: Περιμένει αγόρι και ο Αλεξάνδρου «τρελάθηκε»

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάθαιναν ότι περιμένουν αγοράκι. Ο παρουσιαστής και μοντέλο τρελάθηκε από τη χαρά του ενώ «παγωμένη» με την αντίδρασή του ήταν τη στιγμή της ανακοίνωσης η Ιωάννα η οποία παραδέχτηκε ότι δεν περνάει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη. Ειδικά τις πρώτες εβδομάδες κύησης, έπρεπε, σύμφωνα με τις οδηγίες της γιατρού της να μένει στο σπίτι και να ξεκουράζεται, περίοδο κατά την οποία είχε συνεχώς στο πλευρό της τον αγαπημένο της που την προσέχει σαν... τα μάτια του. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα παιχνίδια με τον φακό και οι λιγούρες

Από τις αρχές του καλοκαιριού, οπότε και ξεκινήσαν να κυκλοφορούν οι φήμες ότι είναι έγκυος, μέχρι και σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει ποζάρει σε καμία φωτό χωρίς να καλύπτει επιμελώς την κοιλίτσα της. Άλλοτε κρατώντας κάτι στα χέρια της, άλλοτε ποζάροντας προφίλ και ποτέ αμφάς, η όμορφη παρουσιάστρια έχει "οργώσει" όλο το Αιγαίο με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις φήμες, περιμένει το πρώτο του παιδί, κάτι που κανείς από τους δύο δεν δείχνει έτοιμος να παραδεχτεί δημόσια, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη αρχίσει να μοιράζεται τις... λιγούρες της με τους followers της!

Δείτε παρακάτω φωτό:

Μαίρη Συνατσάκη: Η τρυφερή ανακοίνωση και οι 23 εβδομάδες ευτυχίας

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έδειχναν τρισευτυχισμένοι μέχρι που ήρθε ένα μωρό για να επισφραγίσει αυτόν τον έρωτα. Τόσο απλά και όμορφα ήρθαν όλα για το ζευγάρι που πλέον ανυπομονεί για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.

Πριν από μερικές εβδομάδες η όμορφη παρουσιάστρια και influencer ανακοίνωσε με μία υπέροχη φωτογραφία της την άφιξη -σύντομα- του μωρού της και το instagram πήρε φωτιά από τα μηνύματα που δέχτηκε με ευχές για ό,τι καλύτερο από εδώ και στο εξής. Η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε επίσης προ ημερών ότι διανύει την 23η εβδομάδα της κύησής της, ποζάροντας με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ευτυχισμένη στον φωτογραφικό φακό. Δείτε παρακάτω:

Σοφία Λεοντίτση: Γάμος πριν την άφιξη του δεύτερου γιου!

Η Σοφία Λεοντίτση και ο Τόλης Χριστοφοράκης παντρεύτηκαν στα τέλη Ιουλίου με πολιτικό γάμο και τώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, δεύτερο για την όμορφη influencer.

Περιμένουν αγοράκι και φυσικά ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο για να ξεκινήσουν και επισήμως τη ζωή τους ως οικογένεια.

Μπαμπάς σύντομα ο... θείος Λεωνίδας!

Για ψώνια, λίγο πριν γίνουν γονείς εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία πλέον διανύει τις τελευταίες εβδομάδες κύησής της.

H όμορφη ηθοποιός μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να γεννήσει όμως ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο γνωστός σεφ έχουν αποκαλύψει το οτιδήποτε για το μωρό που είναι στο δρόμο. Ούτε καν το φύλο του μωρού τους που αναμένεται να αλλάξει για πάντα τις ζωές τους. Πάντως, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προσφάτως το ζευγάρι σε ψώνια και η Χρύσα Μιχαλοπούλου απαθανατίστηκε για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Σιαμπάνη-Σταθοκωστόπουλος: Περιμένοντας τον γιο!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος πριν από μερικές εβδομάδες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ο οποίος και συζητήθηκε ιδιαίτερα για τις λαμπερές παρουσίες που παρευρέθηκαν αλλά και για την κούκλα νύφη, η οποία και έλαμπε από ευτυχία την συγκεκριμένη ημέρα, που ήταν τόσο ξεχωριστή για εκείνη. Οι δυο τους προ ημερών παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί, λέγοντας το φύλο του μωρού που περιμένουν, που είναι αγοράκι. Η Ιωάννα μάλιστα μοιράστηκε και την στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι, καρπό του μεγάλου έρωτά τους, που μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο!

Τέλος, σε ό,τι αφορά την Ελένη Φουρέιρα που ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της για το φετινό καλοκαίρι και έκανε πολλούς να πουν πως μάλλον είναι έγκυος, η ίδια «απαντά» συχνά με αναρτήσεις της, ανεβάζοντας φωτογραφίες της με μπικίνι. Όμως και εκεί έχουν να πουν πολλοί πως πρόκειται για flashback φωτό της τις οποίες και χρησιμοποιεί η τραγουδίστρια δήθεν για να διατηρήσει κρυφό το γλυκό μυστικό της εγκυμοσύνης της. Πάντως, σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μία σπάνια τρυφερή φωτό με τον Αλμπέρτο Μποτία στον οποίο έδινε ένα τρυφερό φιλί αλλά και πάλι είχε καταφέρει εντέχνως να κρύψει την περιοχή της κοιλιάς της. Τυχαίο;

Δείτε τη φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved