Ελένη Καρακάση: «Υγεία και ειρήνη. Το 2023 και οι υπόλοιπες χρονιές να ξεκινήσουν με αισιοδοξία»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Υγεία και ειρήνη. Το 2023 και οι υπόλοιπες χρονιές να ξεκινήσουν με αισιοδοξία»

Η Ελένη Καρακάση έχει παρουσία φέτος και στην τηλεόραση και στο θέατρο και όλα με επιτυχία.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πολλά και διάφορα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Παράλληλα, πρωταγωνιστείς στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους που ανεβαίνει στο θέατρο Βέμπο. Μίλησε μου γι’ αυτή τη συνεργασία...

Είναι ένα έργο που το λατρεύω από παλιά και σε προηγούμενα ανεβάσματά του είχα τρελαθεί. Τώρα, ήρθε η στιγμή να κάνει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία η Θέμις Μαρσέλου, σε μία παραγωγή των αδελφών Τάγαρη, και με μία ομάδα που αποτελείται από αγαπημένους φίλους: Παρθένα Χοροζίδου, Κατερίνα Στικούδη, Αντώνη Λουδόρο, Σωτήρη Καλυβάτση, Γιώργο Γαλίτη, Ησαΐα Ματιάμπα, Θανάση Πατριαρχέα, Ντάνιελ Νούρκα, Ιζαμπέλλα Φούλοπ και τις μικρές μας, τη Ζωή Πετράκη και τη Ζέτα Μαστροδούκα.

  • Ποια είναι η ιστορία που παρουσιάζετε;

Η Θέμις (σ.σ.: Μαρσέλου) έχει κάνει μία σύγχρονη διασκευή του έργου και τοποθετεί την ιστορία στην Ελλάδα τού σήμερα. Μετά την κρίση και την πανδημία. Βρίσκουμε, λοιπόν, μία παρέα έξι αντρών, οι οποίοι έχουν καταστραφεί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και πέφτει στα χέρια τους μία αφίσα από αντρικό στριπτίζ. Πάνω στην απελπισία τους, αποφασίζουν να οργανώσουν και αυτοί μια προσοδοφόρα βραδιά, που να απευθύνεται σε γυναίκες, αλλά κρυφά από τις δικές τους. Όπως καταλαβαίνεις, η παραπάνω κίνηση φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και όλα όσα γίνονται είναι τόσο αστεία και συγκινητικά.

  • Για σένα το χιούμορ λειτουργεί σαν όπλο για να διώξεις το κακό;

Πάντα! Το χιούμορ είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο. Μάλιστα, όπως λέω, οι άνθρωποι πρέπει να με φοβούνται όταν χάνω το χιούμορ μου. Ακόμη και εγώ με φοβάμαι. Βέβαια, ευτυχώς, δεν συμβαίνει συχνά...

  • Τι εύχεσαι για τη νέα χρονιά;

Το σημαντικότερο: Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο! Το 2023, όπως και όλες οι χρονιές που θα ακολουθήσουν, να ξεκινούν με χαμόγελο και αισιοδοξία. Άλλωστε, δεν έχουμε και πολλά όπλα με όλα αυτό που συμβαίνουν γύρω μας, είπε η Ελένη Καρακάση στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved