Τούνη – Αλεξάνδρου: Τo παραμυθένιο baby shower για τον γιο τους – Μαγικές φωτογραφίες
Showbiz

Τούνη – Αλεξάνδρου: Τo παραμυθένιο baby shower για τον γιο τους – Μαγικές φωτογραφίες

Λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοίμασαν το πιο εντυπωσιακό baby shower για το μωρό τους.

Η Ιωάννα Τούνη από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22-12) ετοίμασε στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη καθώς εκεί έγινε το πάρτι ενώ λίγο πιο αργά καλωσόρισε τον αγαπημένο της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μάλιστα δεν πήγε με άδεια χέρια αφού είχε αγοράσει το πορτ μπεμπέ για τις πρώτες μετακινήσεις του γιου του.

Το σπίτι, όπως θα δεις και στη gallery από νωρίς είχε γεμίσει με διάφορες κατασκευές από μπαλόνια ενώ στην κουρτίνα είχε κρεμαστεί μια φανταστική επιγραφή.

Η μέλλουσα μανούλα φορώντας ένα μίντι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα υποδέχτηκε τους φίλους της, το σαλόνι γέμισε υπέροχα δώρα ενώ παντού είχε γλυκίσματα με το πιο εντυπωσιακό από όλα μια φανταστική τούρτα, την οποία η Ιωάννα απαθανάτισε πριν καταναλωθεί.

Δες φωτογραφίες στη gallery

«Ο μπέμπης έχει πάρει θέση και είναι μια χαρά. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, από μέρα σε μέρα το περιμένουμε. Εγώ εύχομαι να γεννηθεί τον νέο χρόνο, να μην πάρει όλον τον χρόνο. Δεν μου πήγε και πολύ καλά το 2022. Αύριο έχουμε το baby shower του μωρού. Ακολουθούμε όλα τα αμερικάνικα έθιμα», έχει πει η ίδια.

Η γνωστή Influencer όπως είχε αποκαλύψει θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, ενώ, όταν της το επιτρέψει ο γιατρός θα ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα ώστε να είναι μαζί με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», αποκάλυψε η Ιωάννα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved