Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, είμαι ανήμπορος»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Υποτροπίασα, είμαι ανήμπορος»

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Δασκαλάκης, μιας και ο ίδιος αντιμετωπίζει καρκίνο στους λεμφαδένες και η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, παρά το γεγονός ότι κάνει τα πάντα και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. 

Ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του τον οποίο ανεβαίνει με μεγάλη θέληση και πείσμα για να βγει νικητής.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ακόμα και αν είναι ημέρες Χριστουγέννων, περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και η κατάσταση της υγείας του δεν είναι με το μέρος του, μιας και προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Ο ίδιος πριν από περίπου έξι μήνες έκανε ένα χειρουργείο, για να αφαιρέσει έναν όγκο που είχε στους λεμφαδένες, ενώ μέχρι και σήμερα κάνει χημειοθεραπείες.

Ο τραγουδιστής, με νέα του ανάρτηση στα social media ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση και την πορεία της υγείας του...

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: "Καλημέρα Αγάπες μου και χρόνια καλύτερα!!!Χαθήκαμε τελείως αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά ο φίλος σας υποτροπίασε....Και εκεί που λες έχω τη δύναμη έχω τα κότσια να αντέξω τα πάντα τρως ένα Χαστούκι και σε καθηλώνει πάλι σε ένα κρεβάτι και νοιώθεις Άχρηστος και Ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε με αγκαλιά τους πόνους και τις σκέψεις για το μέλλον...

Δεν κλαίγομαι ξέρω τη κατάσταση....είμαι απόλυτα Ρεαλιστής....Απλά λυγίζεις...και όσοι περνάμε τον ίδιο Γολγοθά γνωρίζουν πολύ καλά τα εννοώ!!!Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και του χρόνου απλά να είναι ένα κακό όνειρο!!!Η Παναγία μαζί μας ΑΜΗΝ"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved