Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Εμείς δίνουμε τη μάχη μας»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Εμείς δίνουμε τη μάχη μας»

Ήταν τον περασμένο Αύγουστο όταν ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του τον οποίο ανεβαίνει με μεγάλη θέληση και πείσμα για να βγει νικητής. 

Ο Γιώργος Δασκαλάκης υπεβλήθη τον περασμένο Αύγουστο σε νοσοκομείο της Ρόδου σε χειρουργείο κατά τη διάρκεια του οποίου του αφαιρέθηκε όγκος από τους λεμφαδένες.

Από τότε δεν έχει σταματήσει ούτε μία στιγμή να παλεύει για να γίνει καλά και να αφήσει ως έναν μακρινό εφιάλτη όλο αυτό που ζει.

Σήμερα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία του και έγραψε στη λεζάντα:

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια… και συνεχίζουμε τη μάχη μας!!! Και όπως λέει και το κοριτσάκι μου, η Mardi Dinori “είσαι αντρούλη μου ο ομορφότερος Άντρας του κόσμου”. Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με υγεία σε όλο το Κόσμο!!!».

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Δασκαλάκης ο οποίος δείχνει να έχει ανεβασμένη ψυχολογία έγραψε σε άλλη ανάρτησή του στα social media:

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε; ΟΧΙ βέβαια… Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved