Σιαμπάνη: Oι επικές φωτό με τον μπέμπη της για τα Χριστούγεννα- «Μαζί σου γιορτάζω πρώτη φορά»
Showbiz

Σιαμπάνη: Oι επικές φωτό με τον μπέμπη της για τα Χριστούγεννα- «Μαζί σου γιορτάζω πρώτη φορά»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και πριν από τότε που έγινε μανούλα, τίποτα δεν έχει νόημα για εκείνη παρά το να έχει στην αγκαλιά της τον μπέμπη της. 

Η ίδια μαζί με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο περνούν μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους, μιας και μετά τον γάμο τους, ο γιος τους, τους άλλαξε ριζικά τη ζωή και πλέον είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, ανεβάζει συνέχεια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, που πλέον έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Πριν από περίπου τέσσερις μήνες, η πανέμορφη κοπέλα έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Σήμερα, έκανε μια υπέροχη δημοσίευση με τον μικρούλη της στην σγκαλιά της. Μαμά και γιος ήταν ντυμένοι Χριστουγεννιάτικα και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό!

"Τα πρώτα μας Χριστούγεννα 🎄🎅🏼

«Μαζί σου είναι σα να τα γιορτάζω πρώτη φορά.»

Φορέσαμε τα καλούδια που μας έστειλαν οι αγαπημένες μας εταιρίες και βγάλαμε τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες.

Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους 💫" έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη στην δημοσίευσή της.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved