Λιάντου – Σκουρλέτης: Διακοπές στην Αράχωβα – Οι φωτό και τα σχόλια αγάπης που αντάλλαξαν!
Showbiz

Λιάντου – Σκουρλέτης: Διακοπές στην Αράχωβα – Οι φωτό και τα σχόλια αγάπης που αντάλλαξαν!

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα περνάνε φέτος η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Το ζευγάρι αφού απόλαυσε ένα υπέροχο και σπιτικό Χριστουγεννιάτικο γεύμα με τα αγαπημένα του πρόσωπα έφυγε για ολιγοήμερες διακοπές στην μαγευτική Αράχωβα, που αν μη τι άλλο αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική της.

Η τηλεοπτική Μυρτάλη και ο τηλεοπτικός Αλέξης από τη Γη της Ελιάς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες δεν έχουν γυρίσματα κι έτσι ταξίδεψαν μακριά από την πρωτεύουσας ώστε να περάσουν όμορφες στιγμές μακριά από όλους κι από όλα.

Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Αλέξανδρος ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram υπέροχες φωτογραφίες από το ταξίδι τους ενώ παρότι είναι μαζί αντάλλαξαν και τρυφερά σχόλια με καρδούλες ο ένας στον άλλον.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery

«Και δεν είμαστε όλα τα ξαδέλφια ούτε όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι… γιατί και οι φίλοι οικογένεια είναι!!Λείπουν αρκετοί!! Χρόνια πολλά σε όλους εσάς από εμάς….

Και σας ευχόμαστε οικογενειακές στιγμές με αγάπη χαρά γλέντια ευτυχία και υγεία ❤️ Του χρόνου όλοι μαζί!! 😜😜 @ino_s11 @mais10club @aphrodite_liantou @alexandros_skourletis @sophia_pilidou», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια στη φωτογραφία από το κοινό τραπέζι που βρέθηκαν όλοι μαζί ανήμερα των Χριστουγέννων.

«Το καλοκαίρι περάσαμε πολύ ωραία» συμφώνησαν και οι δύο πρωταγωνιστές σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη.
Δηλώνουν τυχεροί για το γεγονός συνεργασίας τους με μεγάλα ονόματα και άτομα της ηλικίας τους. «Το παρεΐστικο κλίμα κάνει τα πάντα θετικά» λέει χαρακτηριστικά η «Μυρτάλη» Αφροδίτη Λιάντου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved