Μαίρη Συνατσάκη: Η υπέροχη ιστορία πίσω από τη φετινή τούρτα και η ευχή που θα σε εκπλήξει
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η υπέροχη ιστορία πίσω από τη φετινή τούρτα και η ευχή που θα σε εκπλήξει

Τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά γιόρτασε το βράδυ της Τρίτης (27-12) εντελώς ψιθυριστά η Μαίρη Συνατσάκη στο σπίτι της.

Μέσα από τα stories της είδαμε πως μαζεύτηκαν στο σπίτι τους μερικοί φίλοι, για να γιορτάσει η Μαίρη Συνατσάκη τα γενέθλιά της, ενώ οι καλεσμένοι τραγουδούσαν ψυθιριστά το "happy Birthday" μιας και το μωρό είχε κοιμηθεί και δεν ήθελαν να το ξυπνήσουν!

Στο τέλος του γενέθλιου τραγουδιού η Μαίρη έκανε την καθιερωμένη ευχή και σίγουρα δεν περιμέναμε να ευχηθεί να μην έχει το μωρό της κολικούς.

Είναι φαίνεται τόσο το άγχος της για αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα μωράκια περνάνε κολικούς, που θέλησε να το ζητήσει και επίσημα!

Νωρίς το βράδυ της επόμενης ημέρες η Μαίρη μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίας αποκαλύπτοντας το όμορφο story πίσω από την τούρτα της, την οποία και ετοίμασε η Άντα Λιβιτσάνου.

«Οι ευχές σας… αχ! Είστε ενα αριστούργημα και αληθινά σας ευγνωμονώ ♥️ • 4 άνθρωποι σε τούτο το σαλόνι καταφέραμε δέκα λεπτά πριν φύγει η μέρα να κόψουμε την τούρτα. Δεν έχω γελάσει περισσότερο σε σβήσιμο κεριών και στα στοριζ μου θα καταλάβετε γιατί και επίσης δεν έχω ξανά τσιρίξει (χαμηλόφωνα) για τούρτα!

Τα τελευταία χρόνια την τούρτα μου την ετοιμάζει η @adalivitsanou και μάλιστα πια, δεν της ζητάω καν εγώ τι θέλω να έχει. Παίρνει έμπνευση και δημιουργεί κάτι μοναδικό και ταιριαστό με την ζωή μου. Κάπως έτσι φέτος άνοιξα το κουτί και αντίκρισα αυτήν την ροζ φαντασμαγορία που ονοματίζω “Οι τρεις γάτοι με τα δώρα” 😹 και… Το Πιτσίνι 🫠 Αυτο είναι λοιπόν. 38! Πιο έτοιμη από ποτέ / Let’s do dis 💪🏼», έγραψε η ίδια.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved