Μπεκατώρου: Το «σύνδρομο της κακιάς πεθεράς» και η πραγματική σχέση της με τη μητέρα του Αντώνη
Showbiz

Μπεκατώρου: Το «σύνδρομο της κακιάς πεθεράς» και η πραγματική σχέση της με τη μητέρα του Αντώνη

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν καταλαβαίνει καθόλου τέτοιου είδους σύνδρομα και κυρίως ξεκαθαρίζει ότι με τη μητέρα του συζύγου της Αντώνη Αλεβιζόπουλου έχει άριστη σχέση καθώς είναι πολύ καλή νύφη και δεν δίνει καθόλου δικαιώματα. 

Κοινώς, είναι η καλύτερη νύφη που θα μπορούσε να έχει μία πεθερά. Διαβάστε τι άλλο αποκαλύπτει...

Είναι αλήθεια, όπως μου είπε ένας φίλος σου, ότι η σχέση με την πεθερά σου, την κυρία Ευαγγελία, είναι ακόμη πιο καλή και από τη σχέση της με τον γιο της;

Καλά σου είπε. Είναι πάντα υποστηρικτική μαζί μου. Οι καλοί άνθρωποι νομίζω ότι κάποια στιγμή βρίσκονται στη ζωή.

Σ’ το λέω γιατί υπάρχει και το «σύνδρομο της κακιάς πεθεράς».

Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά, ποτέ δεν τα είχα. Υπάρχουν βέβαια οι μαμάδες με ιδιαίτερη αδυναμία στους γιους τους που τους κακομαθαίνουν και όταν έρχονται σε μας οφείλουμε να είμαστε αντάξιες των προτύπων και του τρόπου που μεγάλωσαν δίπλα στη μαμά τους. Εύχομαι αυτό να το αλλάξουν τα νέα κορίτσια. Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Βέβαια κι εγώ είμαι απόλυτα σωστή, μια πολύ καλή νύφη, δεν δίνω ποτέ δικαιώματα και εκτιμώ το καλό. Δηλαδή ένα τοσοδά μικρό να μου κάνεις, εγώ στο μυαλό μου το κάνω τεράστιο. Γιατί πιστεύω ότι όταν δεν είσαι άπληστος, και υλικά και συναισθηματικά, αυτό αυτόματα σε κάνει πιο ευτυχισμένο γιατί χαίρεσαι με τα λίγα. Όλα από εμάς ξεκινούν και σε μας καταλήγουν παντού και πάντα. Είμαστε υπεύθυνοι τις περισσότερες φορές για τις πράξεις μας. Και για τις συμπεριφορές που λαμβάνουμε. Θα κάνεις καλό, θα πάρεις καλό. Θα κάνεις κακό, μπορεί και να πάρεις και κακό. Αλλά το καλό θα φέρει σίγουρα το καλό.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved