Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Οι ευχές στον Γιάννη Πλούταρχο και το backstage βίντεο από το «Σπίτι με το MEGA»!

Gossip-tv Team

H Ρούλα Κορομηλά ευχήθηκε με έναν  μοναδικό τρόπο στον αγαπημένο της, Γιάννη Πλούταρχο, για την ονομαστική του γιορτή, μιας και είναι ένας από τους καλλιτέχνες, που λατρεύει μοναδικά. 

Ο τραγουδιστής είχε βρεθεί καλεσμένος πριν από λίγες ημέρες στην Χριστουγεννιάτικη εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και τραγούδησε μαζί με την Πάολα, διασκεδάζοντας μοναδικά τους τηλεθεατές.

Σήμερα, 7 Ιανουαρίου 2023, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε την ονομαστική του γιορτή και από τις πρώτες πρωινές ώρες είχε δεχτεί σωρεία μηνυμάτων με ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε εκείνους ήταν και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία και τον εκτιμά πολύ σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο. Η παρουσιάστρια βρέθηκε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και τηλεοπτικά, μιας και πριν από λίγες ημέρες, στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε ένα βίντεο από τα backstage της εκπομπής της, με την ίδια να μιλά με τον Γιάννη Πλούταρχο και με αυτόν τον τρόπο του ευχήθηκε δημόσια για την γιορτή του γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιάννη μου…»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved