Πλούταρχος: Το υπέροχο σπίτι που ζει με την οικογένειά του- Οι μεγάλοι πίνακες και το classy στυλ!
Showbiz

Πλούταρχος: Το υπέροχο σπίτι που ζει με την οικογένειά του- Οι μεγάλοι πίνακες και το classy στυλ!

Ο Γιάννης Πλούταρχος με την οικογένειά του μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι, που μέσα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει στα προσωπικά του προφίλ στα social media, φαίνεται υπέροχο και μας κάνει να παίρνουμε ιδέες για μια γρήγορη ανακαίνιση. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που εδώ και δεκαετίες, που είναι ενεργός στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, έχει καταφέρει να κατέχει ένα πολύ δυνατό φαν κλαμπ που τον ακολουθεί και διαρκώς μεγαλώνει, όλο και περισσότερο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από την μεγάλη αγάπη που έχει για την μουσική και μας το αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τις νέες του κυκλοφορίες, έχει μεγάλη αδυναμία και στην οικογένειά του. Ο τραγουδιστής μένει μαζί τους σε ένα υπέροχο σπίτι στην Αθήνα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο μαζί με τα πέντε παιδιά του και την συζυγό του.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο τραγουδιστής μας έχει δείξει στιγμιότυπα από το σπίτι τους μέσα από τα προσωπικά του προφίλ στα social media. Ο Γιάννης Πλούταρχος δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του, αλλά και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ πολλές φορές μας επιφυλάσσει και πολλές έκπλήξεις, με τον ίδιο να τραγουδά με τα παιδιά του!

Όλοι τους μαζί έχουν φτιάξει ένα σπιτικό γεμάτο αγάπη και θαλπωρή και περνούν εκεί όμορφες στιγμές. Τους τοίχους του σπιτιού κοσμούν μοντέρνοι πίνακες, που κάνουν το σπίτι να φαίνεται ακόμα πιο κλασσάτο!

Δείτε στα παρακάτω βίντεο σχετικά πλάνα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved