Χριστούγεννα 2022: Το δικό μου Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι καλύτερο από το δικό σου!
Showbiz

Χριστούγεννα 2022: Το δικό μου Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι καλύτερο από το δικό σου!

Χριστούγεννα 2022: Για ακόμα μια χρονιά, οι celebrities στόλισαν τα σπίτια τους από πολύ νωρίς, για να μπουν στο κλίμα και να γεμίζουν με "φωτάκια" την καθημερινότητα, αλλά και την ψυχολογία τους!

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων είναι γεγονός και η αλήθεια είναι ότι όλοι μας έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα και ανυπομονούμε για τις γιορτινές μέρες, αλλά και την έλευση του νέου χρόνου, που είναι προ των πυλών.

Περίπου ένα με ενάμιση μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, οι celebrities ξεκίνησαν να ετοιμάζουν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σπίτι τους και οι περισσότεροι από εκείνους το έκαναν με τρόπο ευφάνταστο και με φωτεινές λεπτομέρειες, κάνοντάς μας να λατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πολύχρωμες μπάλες, πανύψηλα δέντρα, αλλά και υπέροχα στολίδια ήταν οι πρωταγωνιστές για τις φετινές γιορτές και αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ότι είτε γίνεται λόγος για παιδιά, είτε γίνεται λόγος για ενήλικες, τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εορταστική περίοδος, που λατρεύουν οι περισσότεροι από εμας!

Οι celebrities χρησιμοποίησαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, για να μας δείξουν το πώς ακριβώς έχουν επιλέξει να στολίσουν τα σπίτια τους για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ ζηλέψαμε λιγάκι παραπάνω.

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικά από τα πιο αγαπημένα στιγμιότυπα...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Σπύρος Σούλης

Γιάννης Βαρδής

Γιάννης Πλούταρχος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας

Χριστίνα Μπόμπα- Σάκης Τανιμανίδης

Ελένη Τσολάκη

Βάσω Λασκαράκη

Αθηνά Οικονομάκου

Σοφία Αλιμπέρτη

Αντελίνα Βαρθακούρη - Χάρης Βαρθακούρης

Σίσσυ Φειδά

https://www.instagram.com/p/Clb5eKfD8i7

Ζέτα Δούκα- Μιχάλης Χατζαντωνάς

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved