Έτσι θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ
Showbiz

Έτσι θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ

Τέλος εποχής στη Βρετανία και παγκόσμια θλίψη με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, που έσβησε στα 96 της χρόνια.

Μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, την οποία αρχικά έδειχνε να είχε ξεπεράσει, δεν κατάφερε να συνέλθει. Η βασίλισσα Ελισάβετ αφότου ανάρρωσε, είχε επισημάνει σε βιντεοκλήση που είχε με μέλη του βρετανικού συστήματος υγείας – NHS, ότι η μάχη της με τον κορονοϊό της προκάλεσε απίστευτη κόπωση και εξάντληση.

Τελικά η μάχη ήταν άνιση και ο θάνατός της έφερε ανείπωτο θρήνο τόσο στα μέλη της οικογένειας όσο και σε ολάκερη τη Βρετανία. Πως θα είναι όμως τα πρώτα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας χωρίς την βασίλισσα Ελισάβετ;

Για πρώτη φορά ύστερα από 70 χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα διαβάσει το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα προς τον βρετανικό λαό εκ μέρους της βασιλικής οικογένειας. Έτσι, λοιπόν ο νέος μονάρχης, ο Κάρολος θα εκφωνήσει τον χριστουγεννιάτικο λόγο την ημέρα των Χριστουγέννων, με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας να περνά τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ειδικός σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, Emily Nash, η γιορτή αυτή θα είναι αρκετά συναισθηματική για όλα τα μέλη. Όπως είθισται όλα αυτά τα χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ συνήθιζε να ταξιδεύει στην κατοικία της στο Sandringham,όπου ήταν καλεσμένα όλα τα μέλη της οικογένειας για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές.

Όπως αποκάλυψε το Παλατιού, ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να συνεχίσει την παράδοση, ταξιδεύοντας στο Norfolk προκειμένου να μείνουν για λίγες ημέρες με τη σύζυγό του, Καμίλα, στην κατοικία Sandringham. Ομοίως, ο πρίγκιπας Willilam και η Kate Middleton πρόκειται να περάσουν τις γιορτινές ημέρες στο δεύτερο σπίτι τους, το Anmer Hall.

«Θα είναι μία οδυνηρή γιορτή των Χριστουγέννων για τον βασιλιά και την οικογένειά του, ως η πρώτη χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ ανάμεσά τους. Όμως, είναι επίσης μια ευκαιρία για εκείνους να συναντηθούν και να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους και να συνεχίσουν τις οικογενειακές παραδόσεις στο μέρος που αγαπούσε πολύ», εξήγησε η Nash.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved