Στα άκρα οι σχέσεις του βασιλιά Καρόλου με τον αδελφό του! Ο πρίγκιπας Άντριου έφυγε κλαίγοντας
VIP Life

Στα άκρα οι σχέσεις του βασιλιά Καρόλου με τον αδελφό του! Ο πρίγκιπας Άντριου έφυγε κλαίγοντας

Τουλάχιστον άκαρπη απέβη η πρόσφατη συνάντηση του βασιλιά Καρόλου με τον αδελφό του, τον Δούκα του Γιορκ πρίγκιπα Άντριου ο οποίος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έφυγε από τη συνάντησή τους κλαίγοντας. 

Ο πρίγκιπας Άντριου, ένα ακόμα «μαύρο πρόβατο» του παλατιού του Μπάκινγχαμ, εδώ και καιρό είχε χάσει όλους τους τίτλους του από την ίδια τη μητέρα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ όμως πάντα ήλπιζε ότι θα κατάφερνε να τους πάρει πίσω. Όμως, ο νέος βασιλιάς του βρετανικού θρόνου του απέκλεισε κάθε πιθανότητα να συμβεί αυτό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα δύο αδέλφια συναντήθηκαν μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας τους με τον πρίγκιπα Άντριου να ζητάει έστω να επανέλθει στο παλάτι ως «εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Ο Κάρολος κάλεσε τον αδερφό του στο Μπίρκχολ της Σκωτίας, ώστε να του ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η απόφαση της μητέρας τους η οποία του είχε αφαιρέσει τα βασιλικά του καθήκοντα.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Άντριου έφυγε κλαίγοντας ενώ σύμφωνα με πηγή που μετέφερε τα όσα συνέβησαν «Ο Άντριου αιφνιδιάστηκε ολοκληρωτικά. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Πάντα είχε την ελπίδα ότι θα βρισκόταν τρόπος επιστροφής του».

Πάντως, για κάποιους είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο τρόπος που σκεφτόταν ο πρίγκιπας Άντριου για επιστροφή του στα βασιλικά του καθήκοντα καθώς είχε απόλυτη αδυναμία στη μητέρα του η οποία συμπεριφερόταν πάντα διαλλακτικά απέναντί του.

«Όσο αφελές κι αν ακούγεται, είχε πάντα ελπίδες να ανακτήσει τη θέση του ως ανώτερος βασιλικός. Στη συνάντηση, ο Κάρολος του είπε ότι μπορεί να φύγει και να ζήσει μια καλή ζωή, μια ωραία ζωή, αλλά πως η δημόσια ζωή του ως βασιλικός είχε τελειώσει. Συγκεκριμένα, του ξεκαθάρισε πως ‘πρέπει να το αποδεχτείς αυτό’».

Τα προβλήματα για τον πρίγκιπα Άντριου και το παλάτι είχε ξεκινήσει από τότε που δέχτηκε μήνυση από την Βιρτζίνια Τζιούφρε η οποία είχε ισχυριστεί δημόσια ότι την είχαν αναγκάσει να κάνει σεξ με τον Δούκα του Γιορκ. Έτσι, η βασίλισσα Ελισάβετ τού είχε στερήσει όλους τους στρατιωτικούς του τίτλους και τα βασιλικά του αξιώματα, εξορίζοντάς τον επί της ουσίας από το παλάτι. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό όμως το κακό για τον πρίγκιπα Άντριου είχε γίνει ήδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved