Η extreme Φωτεινή Τράκα, η Ελευθερία Καρναβά του GNTM, το παγωτό της Μπόμπα και το φιλί στην Πάολα
Exodos

Η extreme Φωτεινή Τράκα, η Ελευθερία Καρναβά του GNTM, το παγωτό της Μπόμπα και το φιλί στην Πάολα

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν βραδιά εγκαινίων και νυχτερινής διασκέδασης για τους celebrities. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ - καρέ όσα έγιναν στην έξοδό τους.

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε τη νικήτρια του My Style Rocks, Φωτεινή Τράκα αλλά και την πρώην παίκτρια του GNTM, Ελευθερία Καρναβά. Τα δυο κορίτσια συναντήθηκαν στα εγκαίνια του νέου καταστήματος του Βασίλη Ζούλια στο Κολωνάκι. Το βράδυ της Πέμπτης ο σχεδιαστής μόδας υποδέχτηκε τους επώνυμους φίλους του στα εγκαίνια της boutique του.

Δείτε στις φωτογραφίες όσα έγιναν στο νέο κατάστημα του Βασίλη Ζούλια αλλά και το extreme look της Φωτεινής Τράκα:

Στο Fever ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα υποδέχτηκαν επώνυμους φίλους τους και δημοσιογράφους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και βρέθηκε και στα καμαρίνια των καλλιτεχνών. Οι τραγουδιστές φωτογραφήθηκαν αγκαλιά αλλά και ο φακός μας κατέγραψε και το φιλί του πρώην συζύγου της Πάολας, Φώτη Ζογγλοπίτη στην τραγουδίστρια.

Στα πρώτα τραπέζια είδαμε και την Τάρια Μπούρα σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Δείτε ποιοι ακόμη επώνυμοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο αλλά και το ζευγάρι που έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής, μαζί με του Θανάση Ανυφαντή και Ηρακλή Ζησιμόπουλου, άνοιξαν κατάστημα με παγωτά και σοκολάτες στο κέντρο της Αθήνας και το βράδυ της Πέμπτης έκανε τα εγκαίνια. Την κορδέλα του νέου του καταστήματος την έκοψε μαζί με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα η οποία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα γλυκίσματα και απόλαυσε το παγωτάκι της, και τους συνεργάτες του.

Το gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε όσα έγιναν και φυσικά το υπέροχο dress code της Χριστίνα Μπόμπα

Δείτε φωτογραφίες στην gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved