Γωγώ Τσαμπά: Η συνήθεια που έκοψε «μαχαίρι» και την βοήθησε να χάσει περισσότερα από 22 κιλά!
Showbiz

Γωγώ Τσαμπά: Η συνήθεια που έκοψε «μαχαίρι» και την βοήθησε να χάσει περισσότερα από 22 κιλά!

H Γωγώ Τσαμπά, εδώ και καιρό, έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της και πλέον τίποτα δεν θυμίζει στην εικόνα που είχε παλαιότερα, μιας και έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά. 

Η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει πολλές φορές τα μυστικά της, που την βοήθησαν να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά.

Η Γωγώ Τσαμπά, με στοχοπροσήλωση, κατάφερε να τηρήσει μια ισορροπημένη διατροφή και να κόψει τις κακές συνήθειες, που την εμπόδιζαν στο να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά και έτσι για πολύ καιρό είχε παραπάνω βάρος. Η τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της, είχε δηλώσει πώς ένα από τα βασικότερα πράγματα που την βοήθησαν σε όλο αυτό ήταν το γεγονός ότι έκοψε το αλκοόλ, ενώ σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή που ακολούθησε, κατάφερε να απαλλαγεί πλήρως.

Σε συνέντευξή της, η Γωγώ Τσαμπά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Περίσσευαν περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω. Άρα, τα χάρισα κάπου αλλού. Μέχρι και σήμερα έχω χάσει 22 κιλά. Επειδή έχω βρογχικό άσθμα και ζω με αυτό, σίγουρα τα 22 κιλά που έχασα έφεραν καλυτέρευση στην υγεία μου και με βοήθησαν να βρίσκω ρούχα».

Όσο για την επιλογή της να σταματήσει το αλκοόλ, η ίδια ανέφερε: «Δεν πίνω αλκοόλ. Έχω να πιώ πέντε χρόνια. Έπινα αρκετά. Δεν χρειάστηκα βοήθεια, βρέθηκε ένας άνθρωπος δικός μου που μου το είπε. Μόνο νερό και γάλα το πρωί. Έπινα σε μόνιμη καθημερινή βάση, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά όσο και εκτός δουλειάς. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός γιατί το έκανα για αρκετά χρόνια. Είδα όμως ότι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου πίνοντας».

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved