Τσαλιγοπούλου: «Ποτέ δεν ήρθε άντρας να μου πει «Ρε παιδάκι μου τι γυναικάρα είσαι εσύ; Σε γουστάρω»
Showbiz

Τσαλιγοπούλου: «Ποτέ δεν ήρθε άντρας να μου πει «Ρε παιδάκι μου τι γυναικάρα είσαι εσύ; Σε γουστάρω»

Μάλλον για παράπονο ακούγεται στα αφτιά κάποιων η παραδοχή από την πλευρά της Ελένης Τσαλιγοπούλου για το γεγονός ότι κανένας άνδρας, όσα χρόνια έχουν περάσει, δεν πήγε να την αποθεώσει όπως εκείνη θα επιθυμούσε. 

Παρ' όλο που είναι τραγουδίστρια που μέσα από τα τραγούδια και τις ερμηνείες της έχει υμνήσει τον έρωτα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου παραδέχεται σε συνέντευξή της πως δεν έχει πέσει η ίδια στα πατώματα για έρωτα όσο θα ήθελε. Δείτε τι είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια...

Τραγούδησες πολύ τον έρωτα. Αλήθεια, ο έρωτας σε πήρε και σε σήκωσε, όπως μαρτυρούν τα τραγούδια σου;

Όχι (γελάει)... Σε λογικά επίπεδα. Γιατί ήμουν πάρα πολύ μέσα στο τραγούδι. Εγώ είχα τα τραγούδια για εραστές. Και μ’ αγαπούσανε. Υπήρχε αυτό το υποκατάστατο. Γενικά, είμαι μια τραγουδίστρια που «τα χώνει» πάνω στη σκηνή. Όλη μου η αλήθεια είναι πάνω στη σκηνή. Αυτό οι περισσότεροι το κατανοούν, το αγαπούν, το θέλουν. Δεν έχω πέσει στα πατώματα λοιπόν για τον έρωτα όσο θα ήθελα. Δεν υπήρχε χρόνος. Και μετά έγινε η Τσαλιγοπούλου. Μετά ήταν αργά.

Το εμπόδιο ήταν η Τσαλιγοπούλου;

Ποτέ δεν ήρθε ένας άντρας να μου πει «Ρε παιδάκι μου, τι γυναικάρα είσαι εσύ; Σε γουστάρω». Ερχόντουσαν οι γυναίκες και μου λέγανε ότι ο άντρας τους είναι πολύ ερωτευμένος μαζί μου. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα πάντα μεγάλες σχέσεις. Σχέσεις αγάπης. Όλους τους ανθρώπους που έζησα μαζί τούς αγαπώ και με αγαπούν ακόμα. Είναι ακόμα μέσα στην καθημερινότητά μου. Έχει ενδιαφέρον αυτό που κατάφερα. Αλλά δεν είχα χρόνο γι’ αυτά.

Έχεις μετανιώσει;

Λίγο. Τόσο δα. Αλλά τότε δεν το διάλεγα. Διάλεγα μάλλον τη μεγαλύτερη αγάπη από όλες. Τη ζωή μέσα από το τραγούδι. Οι άνθρωποι μέσα από το τραγούδι. Το τέλος του τραγουδιού για σένα το σκέφτεσαι; Είναι πολύ κοντά αυτό. Όσο έχω φωνή θα τραγουδάω. Θεωρώ πως περίπου για μια δεκαετία ακόμα θα μπορώ να τραγουδάω όπως θέλω. Μετά θα προσπαθήσω να βρω μια διέξοδο κοντά στη μουσική. Έχω ένα όνειρο. Έχω αυτό το στούντιο και θα ήθελα να μπορώ να βοηθάω τα παιδιά να γράφουν, να τους βοηθάω με την εμπειρία μου. Γιατί, για να ασχοληθούν με τη μουσική, θα .πρέπει πραγματικά να το θέλουν. Γιατί είναι μια ολόκληρη ζωή. Δεν έχεις χρόνο για περιττά. Είσαι εκεί μόνο. Αυτό θα κάνω σε όσους έχουν τα αρχίδια να αφιερώσουν όλη τους τη ζωή. Για όποιους θέλουν, εγώ είμαι εδώ.

Γι’ αυτό δεν σε φοβίζει;

Ναι, γιατί είμαι χορτάτη.

Τι δυσαρεστεί και τι ευχαριστεί την Ελένη;

Κυρίως πράγματα που με δυσαρεστούν βλέπω, απλώς είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Και πάντα δίνω λίγο χρόνο στο να γίνει μια διορθωτική κίνηση. Ζούμε σε μια μεταβατική κοινωνία, όπως είναι και με τη δισκογραφία. Θέλω να πληρωθεί η δουλειά του συνθέτη και του στιχουργού και ολονών. Γιατί αυτό είναι από τις μεγαλύτερες αδικίες που συμβαίνουν. Υπάρχουν όλες αυτές οι πλατφόρμες και καμιά από αυτές δεν δίνει αυτό που πρέπει. Τη στιγμή που στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει κανείς μόνο κάνοντας δίσκους. Πρέπει να κάνει live. Πόσα να κάνεις; Έχει αλλάξει όλο το καθεστώς και με τα live. Και ευτυχώς από την άλλη. Ο διάλογος με ευχαριστεί. Οι νέοι άνθρωποι και τα θέλω τους. Αυτή η ωραία άγνοια κινδύνου που βλέπω. Το ταλέντο γύρω μου. Οι φίλοι μου. Το καλό κρασί και το καλό φαγητό.

Πηγή: Αυγή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved