Νέλλη Γκίνη: Ο γιος της είναι γνωστός ράπερ και της έχει αφιερώσει ένα από τα τραγούδια του
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: Ο γιος της είναι γνωστός ράπερ και της έχει αφιερώσει ένα από τα τραγούδια του

Η Νέλλη Γκίνη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου, ενώ εξίσου αξιόλογη είναι η πορεία της και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η ηθοποιός έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου της υποκριτικής και έχει αφήσει το δικό της στίγμα με τις μοναδικές ερμηνείες της.

Η Νέλλη Γκίνη έχει έναν γιο, τον Μάριο, στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία. Ο νεαρός έχει επίσης καλλιτεχνική φλέβα, καθώς ασχολείται με τη μουσική και συγκεκριμένα με την ραπ.

Το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο είναι Boem και τα τραγούδια του έχουν αρκετές χιλιάδες views στο Youtube. Ο ίδιος μάλιστα το 2017 είχε γράψει για τη μητέρα του ένα τραγούδι με τίτλο «Μάνα Άσε με», στο οποίο πρωταγωνιστεί στο video clip η ίδια.

Η Νέλλη Γκίνη σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε αναφερθεί στον γιο της αλλά και στους δυο γάμους που έχει κάνει και για τον έρωτα με το Μιχάλη Ζαμπέτα, γιο του Γιώργου Ζαμπέτα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στο 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο.

Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα κα θα το πληρώνω μια ζωή», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Ενώ για το γιο της, δήλωσε: «Είναι ράπερ ο Boem. Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει. Αλλά ο Μάριος δεν είναι σε άγριο στυλ. Θα έλεγα, δεν ξέρω αν αυτός συμφωνεί, ότι είναι melody rap».

Δείτε στην παρακάτω gallery τον γιο της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved