Νέλλη Γκίνη: Η άγνωστη ιστορία με τον πατέρα της: «"Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Με ντρόπιασες!»
Media

Νέλλη Γκίνη: Η άγνωστη ιστορία με τον πατέρα της: «"Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Με ντρόπιασες!»

Στούντιο 4: Η Νέλλη Γκίνη ήταν καλεσμένη σήμερα (1/12) στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε και στον πατέρα της και σε κάτι που της είχε πει όταν ξεκινούσε στον χώρο.

«Εγώ πρόλαβα τις ταινιούλες, το "Τι 30, τι 40, τι 50", όπου έπαιζα τη Δόμνα και που ξαφνικά όλοι σήμερα μιλάνε για τη Δόμνα. Εγώ ένα ρολάκι ήμουν. Ήμουν επίσης στον "Φαφλατά", που έλεγα και το ομώνυμο τραγούδι και στο "Ο άνθρωπος που γύρισε απ’ τη ζέστη". Αυτά τα τρία τα έκανα μαζί», είπε αρχικά η Ν¨ελλη Γκίνη και συνέχισε:

«Κάπου εκεί στο 1974 γυρίζουμε μία αστυνομική ταινία, "Ο κυνηγημένος" λεγόταν, με τον Γιάννη Βόγλη, τον Δημήτρη Μπισλάνη, πολύ σπουδαίους ηθοποιούς. Αφού γυρίσαμε την ταινία στα Μελίσσια, στο στούντιο Άλφα, ένα απόγευμα με φωνάζει ο πατέρας μου έξαλλος και μου λέει: "Τι ρεζιλίκια είναι αυτά; Με ντρόπιασες! Τι θα πω στη μητέρα σου; Εσύ που μου υποσχέθηκες ότι θα είσαι άψογη!". Του λέω: "πατέρα, τι συμβαίνει;" Βλέπω τον τίτλο της ταινίας: "Όργια σε τιμή ευκαιρίας". Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Βόγλη και παθαίνω πλάκα.


Εγώ ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα για να ντρέπομαι. Και του λέω: "θα πάμε μαζί σε μεσημεριανή προβολή να δεις… έχω κάνει κάτι που θα σε κάνει να ντρέπεσαι;". Ακόμα με ακολουθεί. Κάποιοι χλεύασαν… και τι έφταιγα εγώ; Εγώ έκανα τη μικρή αδελφή του Βόγλη, που κάποια στιγμή πήγε να μου επιτεθεί εκεί που έστηναν τη ληστεία και τέτοια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved