Δελαπόρτας:Όταν έκανε νοήματα στη Στυλιανοπούλου να χάσει στα χαρτιά για να μη θυμώσει η Βλαχοπούλου
Media

Δελαπόρτας:Όταν έκανε νοήματα στη Στυλιανοπούλου να χάσει στα χαρτιά για να μη θυμώσει η Βλαχοπούλου

Για την αείμνηστη ηθοποιό, Ρένα Βλαχοπούλου μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Μάκης Δελαπόρτας, η Νέλλη Γκίνη και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε ότι η Ρένα Βλαχοπούλου σιχαινόταν τους κόλακες και τις «αυλές», ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας θυμήθηκε πως στην πρώτη του συνάντηση με την ηθοποιό εκείνη του είπε πως μοιάζει με τον Μάκη Δελαπόρτα.

«Η Ρένα ήταν πάρα πολύ καλή εκεί που ήθελε. Δεν θα την έλεγες και εύκολο άνθρωπο», είπε η Νέλλη Γκίνη.

Η ηθοποιός είχε τρομερό χιούμορ και στη ζωή και στην σκηνή. Στο θέατρο εάν κάποιος σηκωνόταν από την πρώτη θέση για να πάει στην τουαλέτα εκείνη του φώναζε «δεύτερη πόρτα δεξιά» ή μία φορά σε κάποια πρεμιέρα που είχε πέσει από την σκηνή φώναζε «βοήθεια, σκοτώθηκα».

«Καμιά φορά όταν κουραζόταν στα γυρίσματα, έβαζε τα πόδια της σε δύο καρέκλες και έλεγε «ελάτε τρίψτε μου τα πόδια», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η Ρένα δεν ήταν χαρτοπαίχτρα. Της άρεσε να παίζει «χαρτάκι», αλλά ποτέ με λεφτά. Δεν ήθελε να χάνει, θυμάμαι ότι έκανα νόημα στην Δέσποινα Στυλιανοπούλου να χάσει για να περάσουμε ωραία», θυμήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η Νέλλη Γκίνη θυμήθηκε τη συμβουλή που της είχε δώσει η ηθοποιός: «Με συμβούλεψε να κάνω παιδί λέγοντας μου “κάνε ένα παιδί, γιατί κάποια στιγμή θα μείνεις μόνη σου όπως εγώ, μαγκούφα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως την ώρα της πρόβας η Ρένα Βλαχοπούλου πήγαινε στην κουζίνα και μαγείρευε για όλο τον θίασο, γι’ αυτό και έγραφαν τα λόγια της σε μεγάλα χαρτόνια, ενώ ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε πως η ηθοποιός είχε την υποψία πως την κλέβουν πολύ εύκολα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved