Στάνκογλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα ζεϊμπέκικο - Η στιγμή στη σκηνή με τον Μάλαμα
Showbiz

Στάνκογλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα ζεϊμπέκικο - Η στιγμή στη σκηνή με τον Μάλαμα

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιάννης Στάνκογλου χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο από τα λίγα!

Ο ηθοποιός τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έδωσε ρεσιτάλ χορού στη σκηνή παρέα με τον Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τη στιγμή ποστάροντας το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και φυσικά έγινε χαμός από σχόλια.

«Γενέθλια με Σωκράτη και καλούς φίλους…49 πουλάκια μου!!!…#sokratismalamas #stavrostounotou #birthday #dance #athensbynight🌙», έγραψε στη λεζάντα.
Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CnSCPxlp4Ti

«Έχω ερωτευτεί γυναίκα στα μπουζούκια. Στα 16-17 πάνω στον Έβρο, με τους μεγαλύτερους φίλους μου πήγαινα και τότε είσαι μέσα στον έρωτα. Από τις πρώτες φορές που πας μόνος σου στα μπουζούκια νιώθεις πολύ ελεύθερος. Εγώ είχα κολλήσει με μια τραγουδίστρια που δούλευε σε σκυλάδικο και έχω και το θράσος και γενικά πιάνω κουβέντα. Με τη Μελίνα Κανά ήμουν ερωτευμένος και της το αποκάλυψα 15 χρόνια μετά», αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος.

Ο Γιάννης Στάνκογλου γεννήθηκε στον Περισσό, στις 10 Ιανουαρίου του 1974 και κατάγεται από το Θούριο Ορεστιάδας του νομού Έβρου.

Έχει σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική σχολή του Γιώργου Κιμούλη. Είναι παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved