Ιωάννα Μαλέσκου: Οι λιγούρες στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και η επική ατάκα της
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι λιγούρες στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και η επική ατάκα της

Το πιο γλυκό μυστικό της, την εγκυμοσύνη της, ανακοίνωσε μέσω Instagram με μία πολύ όμορφη φωτογραφία της, στην οποία κρατάει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της τρυφερής αυτής φωτογραφίας ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός.

Μετά την ανακοίνωση η Ιωάννα Μαλέσκου αισθάνεται πιο άνετη από ποτέ και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι, μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε με φουσκωμένη κοιλίτσα, την είδαμε να απολαμβάνει μια λαχταριστή καρμπονάρα. Φαίνεται πως οι λιγούρες είναι πια συχνές και η Ιωάννα απολαμβάνει τη νέα αυτή περίοδο της ζωής της.

«Καρμπονάρα light έχει σήμερα το μενού. Υπόσχομαι να μην τη φάω όλη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η ίδια και όπως ήταν φυσικό οι followers της έσπευσαν να κατακλύσουν το στιγμιότυπο με likes και σχόλια.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved