Η Μαρία Κορινθίου χορεύει με την κόρη της, Ισμήνη και αποθεώνονται στα social media
Showbiz

Η Μαρία Κορινθίου χορεύει με την κόρη της, Ισμήνη και αποθεώνονται στα social media

Η Μαρία Κορινθίου και η κόρη της, Ισμήνη μας έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες και ξεσήκωσαν τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Μαρία Κορινθίου έχει αποκτήσει μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη μια υπέροχη κόρη και όσοι τους γνωρίζουν ή τους έχουν δει από κοντά μιλούν για μια δεμένη οικογένεια.

Η Ισμήνη έχει γίνει πλέον 15 χρονών και όπως θα δείτε είναι μια κούκλα και μοιάζει αρκετά στην μητέρα της. Οι δυο τους φροντίζουν εκτός από μαμά και κόρη, να είναι και τρόπον τινά φίλες, προκειμένου να υπάρχει μία υγιής σχέση μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου και η Ισμήνη πέρα από συζητήσεις και βόλτες, είπαν να το ρίξουν και λίγο στον χορό. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η νεαρή Ισμήνη ανέβασε ένα βίντεο όπου χορεύει με την ηθοποιό και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκαν από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε το βίντεο:

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα», είχε δηλώσει η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved