Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Ευχήθηκε στον Γιάννη Αϊβάζη με τον πιο επικό τρόπο- Το χιουμοριστικό βίντεο!

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει σήμερα (7-1) την ονομαστική του γιορτή και η γυναίκα του, Μαρία Κορινθίου, του ευχήθηκε μοναδικά, με ένα υπέροχο βίντεο, που την έκανε να γελάει μέχρι δακρύων. 

Οι δυο τους είναι ένα απόλυτα ευτυχισμένο ζευγάρι και η αλήθεια είναι πώς τους καμαρώνουμε, μιας και σε κάθε νέα κοινή τους φωτογραφία, φαίνονται όλο και πιο χαρούμενοι αλλά και ταιριαστοί.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την κόρη τους, Ισμήνη, να είναι ο, τι πιο σημαντικό έχουν, ενώ όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο κούκλα και μοιάζει και στους δυο γονείς της, ίσως λιγάκι περισσότερο στον μπαμπά της. Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε σήμερα (7-1) την ονομαστική του γιορτή και από πολύ νωρίς το πρωί δέχτηκε ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Μαρία Κορινθίου δεν μπορούσε να μην του ευχηθεί και δημόσια και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα υπέροχο βίντεο, με τον Γιάννη Αϊβάζη να της μιλάει με ένα εφέ, που κάνει το πρόσωπό του να φαίνεται σαν καρτούν. Με την δημοσίευσή της, τα σχόλια έπεφταν το ένα μετά το άλλο, μιας και ο ηθοποιός ήταν απολαυστικός.

Η Μαρία Κορινθίου έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει ….."

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved