Μαρία Κορινθίου για το Πρωινό: «Το ζύγισα πολύ και ας έγιναν όλα γρήγορα»
Media

Μαρία Κορινθίου για το Πρωινό: «Το ζύγισα πολύ και ας έγιναν όλα γρήγορα»

Από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν, μπήκε σαν σίφουνας στην πρωινή ζώνη για να δοκιμαστεί και να δοκιμάσει και στο φινάλε να αποδείξει ότι με το ταλέντο και τον χαρακτήρα της ξεχωρίζει πάντα και παντού. Η Μαρία Κορινθίου είναι «αυθεντία» και απολαυστική ακόμη και στο κομμάτι της παρουσίασης.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή, Πρωινό, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τι αποτελεί προτεραιότητα στη φάση που βρίσκεται.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες στο «Πρωινό», ποια είναι η πρώτη αίσθηση που έχεις από αυτήν τη συνεργασία;

Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πάρει την απόφαση να μπω στο κομμάτι της παρουσίασης. Είμαι σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο, αρκετά ενεργά σε όλο αυτό το σύστημα, είχα επίγνωση πού μπαίνω, τι πρέπει να κάνω, πώς πρέπει να το κάνω. Παίρνω μελετημένες αποφάσεις και το έχω αποδείξει. Μπαίνοντας, λοιπόν, αντιμετώπισα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Γιατί πήρες αυτήν την απόφαση τώρα, υστέρα από τόσες προτάσεις που είχες όλα αυτά τα χρόνια;

Αισθάνθηκα αγάπη όταν συζητούσαμε και γι' αυτό είπα ενστικτωδώς ότι ήρθε η ώρα vα το κάνω! Το ζύγισα πολύ και ας έγιναν όλα γρήγορα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων, όποια επιλογή κι αν κάνω, πάντα τη ζυγίζω. Πάντα λειτουργώ με το ένστικτό μου. Έτσι έκανα και τώρα. Και θα το τονίσω... Είναι ακριβώς όλα όπως συνεννοηθήκαμε, όπως τα είπαμε, όπως δώσαμε τα χέρια, αγκαλιαστήκαμε και είπαμε πάμε!

Ποιο στοιχείο σε δελέασε και αντίστοιχα ποιο σε φόβισε;

Γενικά είμαι ένας άνθρωπος γειωμένος, δεν με δελεάζει κάτι. Αυτό που με έκανε να ακούσω την πρόταση ήταν το γεγονός ότι αισθάνθηκα ενεργειακά έναν σεβασμό, έναν θαυμασμό, ένα «Μαρία, σε θέλουμε στην ομάδα». Δεν ήταν απλώς μια πρόταση, αισθάνθηκα ότι μου απλώνουν το χέρι και για εμένα είναι υπερβολικά σημαντικό να συναναστρέφομαι με τέτοιους ανθρώπους. Αναφορικά με το τι με φόβισε, δεν με φόβισε κάτι. Σε όλα, λοιπόν, αισθάνθηκα ασφάλεια.

Τι αποτελεί για εσένα προτεραιότητα στη φάση που βρίσκεσαι;

Όσο μεγαλώνεις προτεραιότητα είναι το να κάνεις πράγματα που σε εξελίσσουν. Η ζωή είναι η ψυχή. Πρέπει να κάνουμε αυτά που μας ευχαριστούν, αυτά που αγαπάμε, να συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που θαυμάζουμε και σεβόμαστε, που εκτιμούμε. Στο τέλος αυτό σου μένει.

Πηγή: Typos tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved