Πρίσλεϊ: Η εμφάνισή της πριν από δύο ημέρες στις Χρυσές Σφαίρες: «Ήταν αδύναμη, παραπατούσε»
Showbiz

Πρίσλεϊ: Η εμφάνισή της πριν από δύο ημέρες στις Χρυσές Σφαίρες: «Ήταν αδύναμη, παραπατούσε»

Πέθανε σε ηλικία μόλις 54 ετών η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η κόρη του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ σκορπίζοντας παγκόσμια θλίψη. 

Η 54χρονη λίγες ώρες πριν τον θάνατό της υποβλήθηκε σε ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της στην Καλιφόρνια από διασώστες, οι οποίοι αφού συνήλθε την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail «κάποιος χορήγησε της χορήγησε επινεφρίνη τουλάχιστον μία φορά για να τη βοηθήσει να ανακτήσει τον σφυγμό της». Κι ενώ η κατάστασή της παρέμενε ασαφής μέχρι και πριν μερικές ώρες, τελικά κατέληξε.


Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ δυο ημέρες πριν το μοιραίο είχε βρέθεί στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Εκείνη και η μητέρα της ήταν εκεί για να δουν τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει Σφαίρα για την ερμηνεία του βασιλιά του Rock n' Roll στην ταινία «Elvis».

Ένα βίντεο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο κόκκινο χαλί για τις Χρυσές Σφαίρες στην Extra TV δείχνει την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ να περπατά με τον Μπάτλερ στην τελετή, μερικές φορές παραπατώντας κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν συμβαίνει κάτι με την υγεία της.

Υπενθυμίζεται ότι την ανακοίνωση του θανάτου της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έκανε η μητέρα της με ανάρτησή της στο Facebook.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρέσλεϊ, λίγη ώρα μετά την διακομιδή της 54χρονης κόρης της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved