Επώνυμοι φωτογραφίζονται με τα "Ξεχασμένα Αδέσποτα"
Showbiz

Επώνυμοι φωτογραφίζονται με τα "Ξεχασμένα Αδέσποτα"

Μια πολύ τρυφερή δράση που συσπείρωσε αγαπημένους καλλιτέχνες διοργάνωσe πρόσφατα ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

Ο δραστήριος υποψήφιος δήμαρχος του Νέου Ηρακλείου, Γιώργος Παπαδημητρίου, συνεργάστηκε με το free press Koita με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σχετικά με τα αδέσποτα.

Με σύνθημα «Ελπί-Ζω να υιοθετήσεις και συ ένα αδεσποτάκι» ηθοποιοί όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, ο Γιώργος Καρκάς, ο Αντώνης Καλομοιράκης, τραγουδιστές όπως η Σαλίνα Γαβαλά, η Λένα Αλκαίου, η Σίλια Κατραλή, ο Sifudindan, ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρός και ο πολυπράγμων Γιάννης Κατινάκης, φωτογραφήθηκαν με αδέσποτα από το σύλλογο Forgottenstrays που αναζητούν ένα σπίτι και μια φιλόξενη αγκαλιά.

«Είναι μια κίνηση ανθρωπιάς η υιοθεσία ενός εγκαταλελειμμένου ζώου που δυστυχώς είναι κάτι που έχει ατονήσει αρκετά ειδικά μετά τον κορονοϊό» τονίζει ο Γιώργος Παπαδημητρίου. «Θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι τα ζωάκια αυτά είναι εκεί και τους περιμένουν να τους γεμίσουν αγάπη! Ο σεβασμός προς τα ζώα και η φροντίδα τους είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες πολιτισμού μιας κοινωνίας και ελπίζουμε η Ελλάδα να δείξει και σε αυτόν τον τομέα την εξέλιξή της προς μια κοινωνία που μας κάνει περήφανους».

Τη δράση φιλοξένησε στην εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha η Ναταλία Γερμανού, γνωστή για την ευαισθησία της για τα ζώα. Στη ζωντανή σύνδεση η Ναταλία καλωσόρισε και πάλι κοντά της τον Κώστα Τσουρό καθώς με αυτή την αφορμή βρέθηκαν μαζί τηλεοπτικά μετά από πολύ καιρό και παράλληλα έδειξαν ότι παρά την απόσταση και τα κατά καιρούς καυστικά σχόλια του παρουσιαστή η σχέση τους έχει γερά θεμέλια.

Παρακολουθείστε το απόσπασμα :

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved