Στασινοπούλου: «Το θέατρο το σκέφτομαι σαν ένα ταξίδι με πολλές λακκούβες και τραντάγματα»
Showbiz

Στασινοπούλου: «Το θέατρο το σκέφτομαι σαν ένα ταξίδι με πολλές λακκούβες και τραντάγματα»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν μπήκες σε κλίκες αλά και στο τι την απογοητεύει στο χώρο της.

Όταν σκέφτεστε αυτό το τα στην τέχνη νιώθετε ικανοποίηση;

Το θέατρο το σκέφτομαι σαν ένα ταξίδι με πολλές λακκούβες και τραντάγματα. Παράλληλα όμως είχε και ίσιες διαδρομές. θα αδικούσα την κατάσταση εάν περιοριζόμουν στο θέατρο διότι εγώ ακολούθησα και μία ακαδημαϊκή καριέρα. Δεν είχα μόνη μου ενασχόληση το θέατρο διότι είχα και την ακαδημαϊκή μου πορεία στα πανεπιστήμια, βέβαια όποτε μπορούσα συνδύαζα πράγματα. Είχα πολλά ενδιαφέροντα και πάντα αυτά είχαν σχέση με την τέχνη.

Σε κλίκες μπήκατε;

Όχι δεν μπήκα ποτέ. Υπάρχουν στο θέατρο και έχω αντιμετωπίσει και πράγματα από κλίκες. Δεν ήμουν διατεθειμένη αλλά ούτε μου πήγαινε αυτό το σπορ. Ήμουν πάντοτε πιο ανεξάρτητο άτομο. Δεν μου πήγαινε και η κατάσταση πίσω από αυτό, που κάλυπτε όλο αυτό.

Σήμερα τι είναι αυτό που σας απογοητεύει στο χώρο σας;

Δεν έχω προσδοκίες πια από αυτόν τον χώρο. Εγώ βγήκα στο θέατρο από μία δική μου προσωπική ανάγκη. Ήταν δική μου επιλογή, προσωπική και δεν είπα ποτέ θέλω εκείνο, θέλω το άλλο. Ακόμη και όταν προχώρησα και όταν το όνομα μου μπήκε πάνω κτλ. δεν ήταν πράγματα που τα ζήτησα. Όλα ήρθαν μόνα τους. Δεν ήμουν διατεθειμένη γενικά.

Θα ήθελα να μου πείτε πόσο ρίσκο , εμπεριέχει μέσα η επιλογή ενός ρόλου;

Πάντα θα υπάρχει ρίσκο. Σου κάνουν μία πρόταση, σε επιλέγουν για ένα ρόλο είτε έχεις ερωτηματικά είτε όχι, αποτελεί ένα ρίσκο για το πώς θα βγει αυτό το πράγμα. Γενικά δεν με φρέναρε τίποτα. Ήμουν τολμηρή και είχα απόλυτη εμπιστοσύνη σε μένα και γενικά στις δυνατότητές μου.

Πηγή: Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved